A mellbimbomon patanas?
Figyelt kérdés
a mellbimbomon vannak vlmi pattanasszerusegek!! ez normalis? ha igen ki nyomhatod? de isszonyat faj !! mindig szegyelem a baratom elott!!2013. jan. 9. 20:25
1/5 anonim válasza:
a bimbón avgy a bimbó udavron van, ne nyomd ki semmiképp. Irhatnál bővebben milyen is az a pattanás. Rendes gyulladt gyennyes?
Ha arra gondolsz hogy a bimbón kis fehér valamik vannak az normális. Ha megdörzsölöd picit egy törölközővel akár el is tünnek. Ezek a nyilásokon vannak szinte minden láynak, nem mindig de gyakran előfordul, nem szabad nyomkodni. Van akinek a bimbó udvaron is vannak mirigyek amik megtelnek picit faggyú szerű anyaggal, ha fáj amikor nyomod ezt se nyomkodd.
2/5 A kérdező kommentje:
a bimbon van es nem genyes ojan mint a patanas nyomtam mar ki s vlmi feher dolog jon ki belole mint a pattanasbol
2013. jan. 9. 22:27
3/5 A kérdező kommentje:
kis feher vlmik igen! de hiaba dorzsolom nm tunik!!
2013. jan. 9. 22:27
4/5 anonim válasza:
szerntem az amit irtam mint eg pici vékony fehér cérna szál nem? persze csak max 1mm hosszú, ne hosszú dologra gondolj. az normális és nyomni nem szabad.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen! koszonom a valaszodat!! nem nyomkodom!!
2013. jan. 9. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!