Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A mellbimbomon patanas?

A mellbimbomon patanas?

Figyelt kérdés
a mellbimbomon vannak vlmi pattanasszerusegek!! ez normalis? ha igen ki nyomhatod? de isszonyat faj !! mindig szegyelem a baratom elott!!

2013. jan. 9. 20:25
 1/5 anonim ***** válasza:

a bimbón avgy a bimbó udavron van, ne nyomd ki semmiképp. Irhatnál bővebben milyen is az a pattanás. Rendes gyulladt gyennyes?

Ha arra gondolsz hogy a bimbón kis fehér valamik vannak az normális. Ha megdörzsölöd picit egy törölközővel akár el is tünnek. Ezek a nyilásokon vannak szinte minden láynak, nem mindig de gyakran előfordul, nem szabad nyomkodni. Van akinek a bimbó udvaron is vannak mirigyek amik megtelnek picit faggyú szerű anyaggal, ha fáj amikor nyomod ezt se nyomkodd.

2013. jan. 9. 20:59
 2/5 A kérdező kommentje:
a bimbon van es nem genyes ojan mint a patanas nyomtam mar ki s vlmi feher dolog jon ki belole mint a pattanasbol
2013. jan. 9. 22:27
 3/5 A kérdező kommentje:
kis feher vlmik igen! de hiaba dorzsolom nm tunik!!
2013. jan. 9. 22:27
 4/5 anonim ***** válasza:
szerntem az amit irtam mint eg pici vékony fehér cérna szál nem? persze csak max 1mm hosszú, ne hosszú dologra gondolj. az normális és nyomni nem szabad.
2013. jan. 9. 22:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen! koszonom a valaszodat!! nem nyomkodom!!
2013. jan. 9. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!