1/10 anonim válasza:
Ha egyébként nem szoktál,akkor felesleges csak miatta.Marhára nem fogja érdekelni.
2/10 anonim válasza:
fölösleges,nem azt fogják nézni,nem arra kiváncsi,
eltudod képzelni,hogy hány szőrös nunit látott már az a szegény doki/dokinéni ?
kb mint ahány hajas fejet egy fodrász/fodrásznő
3/10 anonim válasza:
Én azért szoktam, mert mire bejutok az orvoshoz többször kell wc-re mennem, és tisztábbnak érzem magam. De hozzá kell tennem hogy az orvost egyáltalán nem érdekli.
4/10 anonim válasza:
Az orvos miatt ne, Őt nem érdekli.
5/10 anonim válasza:
Az orvost nem érdeki, hogy milyen a puncid! Ő csak azért van ott, hogy meggyógyítson és nem a nemi szerved kinézetével foglalkozik!!!
6/10 anonim válasza:
Nem sztriptíz műsort akarsz adni, hanem vizsgálatra mész!
Ráadásul az orvosok többsége szerint nem is egészséges a borotválás!
7/10 anonim válasza:
Bocsika, de jártál már nőgyógyásznál, vagy ez lenne az első?
8/10 anonim válasza:
Szerintem borotváld le, ugyanis beszólt nekem az egyik doki amiatt, hogy szőrös volt ott lenn...
Megjegyzem,nem úgy készültem, hogy meg fog vizsgálni. Ha tudtam volna,tuti lecsupaszítom. Még szerencse, hogy közvetlen a vizsgálat előtt megfürödtem.
9/10 anonim válasza:
Hát nem tudom...mert nekem azért szólt be -sajnos elég közönségesen, mert egyszer leborotváltam amikor vizsgálatra mentem. Nagyon szégyeltem magam, pedig nem biztos hogy nekem kellett volna.
10/10 anonim válasza:
8-as és 9-es, nem veletek volt a baj, micsoda bunkó orvosok, akik megszégyenítenek egy kiszolgáltatott helyzetben lévő pácienst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!