Lányok! Nektek volt, vagy szokott lenni vonalkódos a tangátok? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Tisztán tartom magam, és minden nap tusolok, a popsi lyukamat is megmosom, de a nap végére ha leveszem a a bugyimat mindig vonalkódos lesz. A barátom előtt mindig én veszem le, és nem hagyom neki levenni, mert ha meglátja attól félek kiábrándul belőlem... Mit lehet tenni ez ellen? WC-és után is rendesen megtörlöm és hiába. Pedig a papír az utolsó törlésnél már teljesen tiszta fehér. Esetleg az anális szexel összefügghet a probléma? Ez előtt több éve nem volt ilyen gondom, de úgy kb 1 éve van komoly kapcsolatom amibe az anális szex is bekerült, ritkán 2-3 hetente 1-2, de ha csináltuk ha nem akkor is olyan volt már és kb 2 éve van ez a problémám, mielőtt anál szexet éltem is megjelent később.2013. jan. 8. 10:43
11/15 winR válasza:
Azért nem oldható meg állandóan a fürdés, pl. napközben suliban, munkahelyen, stb...
Én nedves kendőt használok a végén, nekem bevált. Van olyan kiszerelésben, amibe egy-egy van csomagolva, diszkrét és kis méretű. Esetleg még tudom javasolni, hogy sötétebb színű tangákat vegyél, azokon talán nem látszik meg.
12/15 anonim válasza:
Suliba jársz és az anál is jól megy -hát gratulálok!- Menj orvoshoz,majd elmagyarázza mi a szitu...
13/15 anonim válasza:
Ha nem tudod mindig megmosni akkor használj nedves popsitörlő kendőt. Nem teljesen rendeltetésszerű használat, de sok ember felnőtt létére ilyet használ. Fiú vagyok és még a rendes alsógatya is olyan,ha nem használom,úgyhogy rászoktam. Sokkal higiénikusabban is fogod magad érezni,próbáld ki.
14/15 anonim válasza:
Nem,nem szokott soha! Nagyon gusztustalan kérdés.Egy normális nő,( és férfi) nem szexel anál véleményem szerint,több okból sem.Szex előtt meg lefürdik és tiszta fehérneműt húz,ez alap.
15/15 anonim válasza:
1. Használ nedves babapopsitörlőt. Én is mindig azt használok. Amúgy a volt barátom betegre röhögte magát ezen, hogy mi nők mennyi hülyeséget használunk:D
2. Felejtsd el a tangát, tök egészségtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!