Ildike36 kérdése:
A méhemben találtak egy polipot. A doki rögtön ki akarja venni, közben olvastam, hogy mensinél kilökődhet. Volt így valaki?
Figyelt kérdés
2013. jan. 6. 15:16
1/5 anonim válasza:
Nem lökődhet ki. Vetesd ki, mielőtt komolyabb bajod lesz miatta.
2/5 anonim válasza:
Javaslom,hogy nézesd meg más orvossal.
Nekem is látott egy doktornő polipot a méhemben,elmentem másnap máshova,és nem láttak semmit,majd egy hónap múlva egy harmadik dokihoz és szintén semmi.
A polip amúgy sem egy s.o.s. műtét,és én is hallottam-olvastam már,hogy kilökődhet.
A helyedben mennék más orvoshoz.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Elmentem másik dokihoz,sajnos most meg az a helyzet,hogy pozitívat teszteltem (kisbabát szeretnénk) és azt mondták,hogy ez is a polip miatt van,az ÁLPOZITÍV teszt!Mindenképpen kivetetem,holnap megyek megbeszélni az időpontot.
2013. jan. 14. 14:19
4/5 anonim válasza:
Drukkolok Neked.
Én nem így tennék,engem több orvos is műteni akart,majd egy prof. mondta,hogy teljesen felesleges,és igaza lett.
Azóta sincs semmilyen problémám.
Persze lehet Neked máshol van,máshogy helyezkedik,más méretű.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a drukkot!Vérvétel kimutatta,hogy valóban terhes vagyok!!!Doki azt mondta,hogy elvileg nincs gond ha megtapad rendesen a baba.Most vitamint,magnéziumot és utrogestant szedek és majd meglátjuk.Minden nap mondom NEKI,hogy "kapaszkodj kicsi rendesen!" :-)
2013. jan. 18. 08:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!