Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szűz vagyok, de nincs meg a...

Szűz vagyok, de nincs meg a szűzhártyám az nőgyógyász mégis azt írta a papírra, szűzhártya épp?

Figyelt kérdés

Ezt nem értem ,tudom hogy már nincs meg a szűzhártyám ..de az orvos mért írta akkor rá a papírra hogy szűzhártya épp ?Ennyire nem nézte ..? Mondtam neki hogy szűz vagyok még ,ebből következtethetett hogy "biztos megvan neki"..inkább megse nézte vagy mi?

Elnézést kérek a rosszul fogalmazok , a válaszolóknak előre is köszönöm :)

2013. jan. 6. 11:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
44%

Feltételezhetőleg mégiscsak látott ott "valamit".

Egyébként normális volt az orvos? Alaposan kikérdezett, vizsgált? SzTK, vagy magán volt? Először voltál nőgyógyásznál?

2013. jan. 6. 11:35
 12/16 anonim ***** válasza:
Hogy lett volna először, mikor írta, hogy a spárgás eset után elmentek orvoshoz?
2013. jan. 6. 11:37
 13/16 A kérdező kommentje:
A magándoki akihez még hetedikesen vitt el anyu az azt mondta hogy valószínűleg átszakadhatott . Utána rá 4év múlva vagyis most kórházba kerültem ..a mentősök betoltak az egyik nőgyógyászhoz és ő írta most a papírra vizsgálat közben hogy szűzhártya épp.
2013. jan. 6. 11:38
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondta, hogy valószínűleg átszakadHATOTT? és te ezt hiszed el, nem azt amit ez az orvos csinált aki megvizsgált?

Te jó ég. Valószínű csak sérült, de nem szakadt át. Ennyi.

2013. jan. 6. 11:49
 15/16 anonim ***** válasza:

Hallod tényleg az volt ráírva hogy éPP két p-vel??

Nem volt utána pont? épp. ? vagy nemtom nem lehet h rövidítés?

2013. jan. 6. 12:56
 16/16 anonim ***** válasza:

az ÉP szó egy P. Az épp az mást jelent. pl.:Épp most ment el.

Bocsi, de nagyon idegesített.

Amúgy meg nem értem, ha egy orvos megvizsgál, akkor hogy írhat le olyat, hogy átszakadhatott (mármint az első orvos). Most vagy átszakadt/megrepedt, vagy nem. Egyik sem komplett, az is biztos.

2013. jan. 6. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!