Mitől repedhetett fel a bőr a csiklóm felett?
Pár napja vettem észre, hogy a szemérem domb találkozásánál a bőröm felrepedt és sebes. Nem akar begyógyulni és nem tudom mi lehet ez, hogy csak felsértettem és a mozgástól nem gyógyul be, vagy esetleg van valami bajom :S
A környező részen leszedtem nagyjából a szőrt mert így nem tudok rendesen borotválkozni sem, de nem tudom, hogy azzal sértettem-e fel mert legutoljára kb 2 hete szőrtelenítettem ott. Ettől, hogy nem teljesen szedtem le eléggé kikezdte a borotva a bőrömet.
Volt már valakinek hasonló? Mit csináljak? :S
Eléggé aggódom...
nem vörös és viszket???
mert akkor herpesz
előző
bocs kimaradt a ne
szal h vigyáztam h ne töröljem durván
és tuti nem herpesz volt,sztem neked sem az
Oké akkor nem az volt na
nőgyogyásznak már csak hiszek mivel nekem ő mondta
sziiia.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__38231..
énis tettem fel a napokban 1 ilyen kérdést.
amúgy én most canestennel kenegetem (még mindig) és kezd elmúlni,de szerintem attól lehet,hogy bugyi,vagy tanga,vagy valami felsértette,vagy túl száraz vagy és ezért reped meg. (nekem szerintem a gyógyszer okozza a szárazságot és más szagú is lettem ottlennt:/ )
kenegesd neogranormonnal,v canestennel,esetleg körömvirágkrém.
aztán ,ha 45 napon belül nem gyógyul be,akkor menj te is nődokihoz.
(énis ezt fogom tenni.)
remélem meggyógyulunk ;)
sok sikert :)
Nekem is pont ugyanilyenem volt, egy hónapja. Voltam vele nődokinál, de nem tudta mitől lehetett. Azt mondta, hogy kidörzsölhette valami pl.: bugyi, vagy az izzadás miatt, vagy hogy kiszáradt ott a bőröm, írt rá gomba ellenes krémet:
Vény nélkül is kiadható! Nekem másnapra majdnem teljesen elmúlt a seb a csiklóm alatt. Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!