Mitől repedhetett el a féktárcsa egy 1998 Renault masteren?
A hátsó fék már egy ideje nem fogott, és ma vittem szervizbe. Amikor a főnököm megtudta kirúgással fenyegetett, mert szerinte az én hibám. Általában 2500 az összsúlyom.
1 hónapja már jeleztem, hogy valami nem stimmel mert darált a fék, a szerelő azt mondta semmi baja. 1 hete betét csere volt és akkor még állítólag nem volt elrepedve. Most meg elvan. Mi tévő legyek?
Elhasználódott. Mondjuk azt nem írod, hogy mennyit futott, de vélhetően ez az oka. Minél vékonyabb a tárcsa annál nehezebben bírja a felmelegedést visszahűlést. A FŐNÖKÖD HÜLYE! Majd ugyan ezt fogja mondja a kuplung tárcsára is, vagy más kopó alkatrészre is? Szerintem nem foglalkozik a közúti biztonsággal. Neki a mindenáron haszon az igazi.
Szerelő: ha vállas volt a tárcsa, azt most is láthatod, rég szólni kellett volna neki, hogy csere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!