Icipicibabóca kérdése:
13 éves vagyok és most jött meg először, de nagyoon szarul vagyok. Mit tegyek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Nagyoon fáj a Gyomrom pedig semmizsíros vagy nehéz ételt nem ettem. hányingerem van kicsit fáj a fejem a kezem remeg és a lábamon mikor járok olyan mintha össze akarna esni:// mit tegyek?2013. jan. 3. 21:27
1/4 anonim válasza:
Nincs otthon valamilyen fájdalomcsillapító? Abból vegyél be egy szemet. Nekem a meleg is sokat segít. Régi módszer szerint: száraz serpenyőben sót kell melegíteni. Azt egy régi kispárnahuzatba tenni. A pocidra egy törölköző, rá a meleg só. Kellemesen ellazít.
2/4 anonim válasza:
Az első nekem is nagyon fájt a többi már nem szerencsre. Azóta sosem kell gyógyszer, csak épp hogy érzem de azt sem mindig. Féltem is hogy hasfájós leszek mert Anyum is az volt de szerencsére én nem.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:))
2013. jan. 3. 23:48
4/4 anonim válasza:
Sajnos ez természetes nekem mikor először megjött kórházba is kerültem vele olyan szarul lettem.
Ennek már kb 5-6 éve és minden egyes alkalommal nagyon fáj, NEKEM speciel nem hat a fájdalomcsillapító nem is szedek rá semmit, hanem végigszenvedem azt a pár napot van hogy az ágyból se tudok kimászni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!