Mindig vizelési ingerem van. Örökké úgy érzem h wcre kell mennem. Ma vettem észre először. Ez elmúlik magától?
Nem hiszem, hogy felfáztam, hordok harisnyát és bélelt vastag cipőt.
Egyébként elmehetek úgy nőgyógyászhoz (ha nem javul), hogy anyukám nem tud róla, 17 éves vagyok.
Ha gyakran kell vizeletet ürítened azaz ez a panaszod azzal nem a nőgyógyász foglalkozik. A nőgyógyász területe a hüvely, a méh és a petefészek és ezek betegségei.
Ha felfáztál és van egy kis hólyaghurutod azzal a háziorvosodhoz vagy urológiára menj. Nem kell szülői kíséret.
Hasonló probléma, jó válaszok vannak itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__36044..
Ezeket a tüneteket leggyakrabban az E-coli bacilus okozza, ami normál esetben a belekben található, de a nő anatómia miatt nagyon könnyen át tud terjedni a húgyutakra is. (nem megfelelő higiénia, vagy akár tanga viselés miatt)
menj el a háziorvoshoz, csináltasson laborban tenyésztést vagy küldjön tovább urológiára.A vizsgálatok alapján nagyon hatásos antibiotikumos kezelést tudsz kapni.(pl.Nolicin)
Ameddig eljutsz orvoshoz igyál nagyon sokat, hogy a folyadék kimossa belőled a kórokozókat. Akár néhány órán belül is csökkennek vagy akár megszűnnek a tüneteid, de ez ne tévesszen meg, mivel ilyenkor csak a baktériumok száma csökken le, amik a kellemetlen tüneteket okozzák, de maga a kórokozó benned marad, ami ha nem kapsz megfelelő kezelést rövid időn belül újra el fog szaporodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!