Odalent nagyon viszket, és fáj, amikor pisilek. Nem kell sokat mennem vécére, nincs vizelési ingerem. Mi lehet ez? (folyt. Lent)
Mikor tapogattam, hogy vajon hol fáj, a legalján szúró érzést éreztem, szóval feltételezem, hogy kívülről fáj.
Valamint észrevettem, hogy ilyen délutáni órákban 2-3-4 fele kb, kicsit múlik a viszketés, majd este ugyanúgy visszatér.
Nem tudom, játszik-e valamilyen szerepet, de a mai napokban nem túl sokat ettem, de cukorból (kockacukor formájában) épp eleget. Jeges teát iszok (nem Nestea meg ilyenek), meg barackos (nem szénsavas) üditőt.
Nem tudom, mi lehet ez, valaki nem tudja? Felfázás, hüvelygomba, húgyúti fertőzés, netán valami más? És milyen házi megoldásokkal tudnám megszüntetni, enyhíteni ezt?
SOS.
Pisiléskor fáj ---> Felfázás nincs rá házi praktika Antibiotikum
Viszket---> gombás fertőzés ---> Canesten Combi
Ha fáj is akkor szerintem neked fertőzésed van amit antibiotikummal szoktak kezelni elég nehezen hiszem , hogy van házi praktika. Menj el az orvoshoz (ügyelet) ott kell adnod vizelet mintát és megállapítják , kell egy gyógyszer.
Köszönöm a válaszokat.
De félek elmenni, és szólni is anyukámnak.:'(
Olvastam, hogy a grapefruit hasznos lehet. De hol/hogy kell használni?
Egyébként akkor medencébe se nagyon menjek?
Meg milyen dokihoz menjek? Gyerekdokimhoz nem jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!