Van olyan nő, aki szeret menstruálni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 16:57
11/14 Kinga1995 válasza:
Maga az érzés nem a legjobb. Ugyanakkor (főleg ha mondjuk egy-két napot késett) azért örül az ember lánya, hogy minden rendben, no para, megjött.
12/14 anonim válasza:
Nem annyira, mert védtelennek, gyámoltalannak érzem magam alatta.. ne röhögjetek, de amúgy a vérzés mindig a sérüléssel van összefüggésben. Valószínű ez lehet az oka..
13/14 anonim válasza:
Nekem az a bajom vele, hogy nagyon rendszertelen (7 éve megvan már). Sosem lehetek biztos abban, hogy mikor fog megjönni. Nem ritka, hogy egy hetet is késik, sőt akár többet is. Orvosi probléma nincsen, ez teljesen természetes, sajnos nem mindenkinek adatik meg a pont 28 napos ciklus... emiatt nem szeretem. Amúgy sok problémám nincs vele. Ritkán fáj a hasam (igaz, akkor általában nagyon erősen, gyógyszer sem szokott hatni) és úgy általában sem szokott problémát okozni.
14/14 anonim válasza:
Van aki szereti de én nem tartozik közéjük.
Sőt utálom. Mindig annyira fáj hogy megmozdulni alig tudok . Már volt pár alkalom mikor már annyira rosszul voltam hogy csak az injekcio segített. UTÁLOM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!