Mitől jön meg hamarabb az 1. menstruációm? 12,5-éves vagyok és már nő a cicim meg szörösödök de már majd nem az egész osztályomnak megvan . És már kb. fél éve folyamatos folyásom van!
Figyelt kérdés
tudom hogy rossz de már zavar hogy csak én lógok ki lehet v.mivel hamarabb ??#jön #előbb ?
2013. jan. 3. 15:01
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D
2013. jan. 3. 15:20
12/15 anonim válasza:
Valószínűleg az osztálytársaidnak kb fele csak füllent, hogy nagyobb lányoknak látszanak!
Meg fog jönni neked is, nyugi, 16 éves korodig ráérsz.
13/15 icipicibabóca válasza:
Nekem már 2 éve volt folyásom mikor megjött! Nem hinném én se agy az osztályadból minden lánynak megjött.:)) Nyugi meg fog jönni de nem tudod meggyorsítani a folyamatot!:/ minden jót!:) ja és addig örülj inkább még nincs meg mert nem túl jó hidd el hogy nem tudsz bármikor strandra menni.. a fájások:/
14/15 anonim válasza:
Addig örülj kislány, amíg nem menstruálsz! Komolyan mondom, csak nyűg!
15/15 anonim válasza:
Szerintem orulnod kellene, h meg nem mentrulsz. En 17 eves vagyok, es mar otodik eve, minden honapban egy hetet, brutalis modon vegigszenvedek.. Elgondolkozok rajta, h barcsak nejott volna meg olyan koran. Es amugy en ugy tudom, h 18 eves korig kell megjonnie. Szal szenitem ne erezd magad kellemetlenul, h te ugymond nem vagy meg "nagylany".. Az nem abban mutatkozik meg h ki menstrual, es ki nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!