Mitől jön meg hamarabb az 1. menstruációm? 12,5-éves vagyok és már nő a cicim meg szörösödök de már majd nem az egész osztályomnak megvan . És már kb. fél éve folyamatos folyásom van!
Figyelt kérdés
tudom hogy rossz de már zavar hogy csak én lógok ki lehet v.mivel hamarabb ??#jön #előbb ?
2013. jan. 3. 15:01
1/15 anonim válasza:
semmivel nem fogod tudni befolyásolni
16 éves korodig kell megjöjjön, hidd el, nem maradsz le semmiről
2/15 anonim válasza:
Sajnos nem, valószínűleg örökölted a késői kezdést.
A túl erős sport, meg a nagy vékonyság is hátráltatja. Ha ilyesmid van azon tudsz változtatni, a többi az genetika , és nincs beleszólásunk.
3/15 A kérdező kommentje:
Hát..eléggé vékony vagyok 162.cm. és 40 kg
2013. jan. 3. 15:05
4/15 anonim válasza:
Nem fog semmitől hamarabb megjönni a menstruációd. Nem is vagy elkésve semmiről. Mindenki másképp fejlődik. 16 éves korodig ne aggódj ha nem menstruálsz! :)
5/15 anonim válasza:
Így van.16 éves korodig nem baj,ha nem menstruálsz.A soványság is befolyásolja.
6/15 anonim válasza:
Előző vagyok. Ne foglalkozz azzal, hogy más lány már menstruál, mert ők semmivel sem értékesebbek Nálad!!! :) Senki nem tehet arról, hogy milyen ütemben fejlődik. Aki ezért lenéz Téged vagy beszól Neked, annak az értelmi képességeivel nagyon komoly gondok vannak!!! :)
7/15 anonim válasza:
A 15:09-es vagyok. A 15:06-os választ írtam.
8/15 anonim válasza:
Megint a 15:06-os vagyok. Nem baj ha várod a menstruációt, hiszen nem mindenkit visel meg. Elkerülni úgysem tudod örökké, akkor meg ha itt az ideje jobb vele megbékélni, de addig se rettegj előre. Ezt csak azért írtam, mert azt írtad, hogy tudod, hogy rossz. Nem mindenkinek rossz!
9/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat !! :( a Barátnőmnek ma jött meg és a baráti társaságomban már csak nekem nincs meg a barátaim nem olyanok hogy ezért ki csúfolnak de az osztály "menői" már nagyon piszkálnak :(
2013. jan. 3. 15:17
10/15 anonim válasza:
Megint a 15:06-os vagyok. Mondtam, aki ezért piszkál, annak az iq-ja mínuszban van!!! :) Minden jót Neked!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!