Mitől ájulhattam el?
Fürdés után még a mosdónál ittam a pohárból vizet, közben elkezdtem szédülni, homályosan látni vagyis nem is homályosan hanem minden elkezdett sötétülni. Aztán picivel jobb lett és egy pillanat múlva a földön találtam magam. A pohár beleborult a mosdókagylóba, a mosdó mellől a törölköző a földre. Hirtelen mikor felkeltem azt hittem elaludtam de rájöttem hogy még a fürdőben vagyok és elájultam. Nagyon megijedtem. Anyáéknak még nem szóltam meg sztem nem is hallották az esést mert már alszanak. Hirtelen csak ide tudtam jönni, de hnap reggel elsö h szólok anyának. Valami bajom lehet? Tegnap jött meg, ma próbáltam ki először a tampont. Lehet attól? (2 évemenstruálok, eddig sose volt ájulás) Vagy most meg vagyok kicsit fázva és tegnap meg ma is keveset ittam. Mással volt már ilyen? Vagy csak lement a vérnyomásom?
Bocsi a helyesírásért!! 16/l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!