Terhesség vagy valami betegség?
Figyelt kérdés
Másfél évig szedtem fogamzásgátló tablettát de kapcsolatom megszűnésével már nem szedem tavaly augusztus óta. Azóta egyszer volt meg rendesen de akkor is csak a nőgyógyász által felírt tabletta miatt mert akkor is kiesett 1 hónap. Azóta megint nem jött meg csak 2 napra de akkor se volt szinte semmi. Decemberbe voltam nőgyógyásznál és azt mondta nem vagyok terhes és nincs semmi elváltozás. Most pár napja már párom kérésére elkezdtem mérni a test hőmérsékletem és reggel 36.5 este felé 37.0 szokott lenni párom nagyon fél, hogy terhes vagyok. Kb 2-3szor voltunk védekezés nélkül együtt egy hete de akkor se "ment" el bennem.Azóta védekezünk megint mindig mert nagyon fél, hogy nem jött meg és terhes vagyok, gyógyszert már írt fel az orvos kiváltottam de így nem tudom elkezdeni szedni. Mennyi a valószínűsége hogy terhes vagyok? (semmi más tünet nincs csak hőemelkedés, nem vagyok megfázva szóval nem valószínű hogy ilyen okból lenne)2013. jan. 1. 23:07
1/5 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy ilyen korai szakaszban a doki még meg sme bírja állapítani, hogy terhes vagy-e. Sajnos ki kell várnod a mensidet, mert a kimaradt előtt még tünet sem nagyon van.... maximum a mellérzékenység. 14 hkm
2/5 Miklós G. válasza:
Egyáltalán nem gondolom, hogy terhes vagy. Fel van borítva hormonháztartásod, innen ered a probléma. Egyébként nem kell "elmenni", ahhoz, hogy megtermékenyüljön a petesejt.
Üdv!
3/5 anonim válasza:
Vegyetek holnap tesztet. Kicsi a valószínűsége, de lehetsz terhes, még ha a magömlés előtt ki is húzta a péniszét. Már az előváladékban ott fickándozik néhány spermium és egyetlen egy életerős spermiumra van szükség a terhesség létrejöttéhez. Úgyhogy a kis ördög nem alszik, meg szerintem Ti sem túl jól, mindaddig amíg meg nem bizonyosodtok róla.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat párnapon múlva csinálok egyet. Azért nem csináltunk még mert lehet túl korai lenne még csak kb 1 hét telt el azóta már kimutatja ha az lennék?
2013. jan. 1. 23:34
5/5 anonim válasza:
Akkor várj még pár napot. Kb. az együttléttől számított 14. napon mutatja ki a teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!