Tisztasági betét minden nap?
Lányok, Nők ti hogy vagytok ezzel?
Létezik olyan, hogy valaki nem hord tisztasági betétet?
Ha elfelejtek berakni, akkor nagyon váladékos lesz a bugyim és kellemetlen szagú is. Ez az utóbbi miért van, amikor semmi betegségem nincsen és olcsó fehérneműt se hordok?
Egyáltalán mi a normális, ha milyen színű? Átlátszónak kell lennie? Mert az enyém egy kicsit sárgás..
A másik kérdésem, hogy ha tisztasági betét van a bugyiban, akkor - hirtelen - szeretkezés előtt csak úgy kikapjátok?
És ha a párod csak elkezd simogatni ott lent, akkor mit mondasz? Ne mert betét van bent?
Egy kis káosz van bennem..
Hát én nem hordok tisztasági betétet, nincs folyásom.
Tüszőérés körül egy kicsi.
Normális ha kevés fehér folyása van a nőnek, az nem betegség, a ciklus közepén lehet több is és ilyenkor megváltozik az állaga is.Leginkább a tojásfehérje hasonlít.
Ha kellemetlen szaga van akkor az kevert bakteriális hüvelyfertőzésre utalhat , lehet hogy ettől sárgás a színe. Itt nincs viszketés, viszont szex közben fokozódhat a kellemetlen szag.
Én nem hordok minden nap. Csak mikor már nagyon gyenge a vérzésem, vagy tampon mellé, vagy peteéréskor, akkor erősebben váladékozom. Vagy ha megfáztam, akkor sokat tüsszögök, olyankor, ha nagyon kell pisilnem, előfordul, hogy becsurog. Szóval olyankor is rakok.
Amúgy én nem váladékozom erősen, sőt. Semmi nyoma a bugyimon váladéknak. Azt olvastam, hogy maga a betét is okozhat erősebb váladékozást, már nem tudom milyen módon, de állítólag attól is lehet.
Vagy ha a párod beléd élvez, és nem távolítod el rendesen a spermáját.
Ha tisztasági betét van bent, és tudod, hogy feltételezhetőleg nem színtelen lesz benne a váladék, akkor igen, célszerű kivenni, mint ezzel sokkolni a férfinépet. Mondd, hogy elmész vécére, ott meg kiveszed.
De ha nem várhatóan nem lesz elszíneződve a betét, szerintem semmi ciki nincs abban, ha lehúzza a bugyidat, és azt látja, hogy ott van bent egy betét.
Többször volt már rá példa, hogy nem volt WC a közelben.
Eddig megtudtam oldani, hogy csak úgy kikaptam ill. meg is töröltem mindig intimmel, de így is kínosan érzem magam, mert ez akkor történik ha éppen fél pillanatra elfordul.
De ha nem fordul el? Az ugyanolyan ciki, ha előtte veszem ki, mintha ő venné észre.. Nem?
Én nem tudok elindulni sehová se tisztasági nélkül :(
Miért van ez?? Betegségem tényleg nincs.
Nektek a bugyitok sosem kellemetlen szagú?
Nekem sosem kellemetlen szagú a nap végén sem!
Valami fertőzés tuti, hogy van ott.
Szerintem ne engedd magadba óvszer nélkül.
Ha pedig olyan helyen lennétek, hogy se wc, se kézmosási lehetőség, akkor inkább ne szexelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!