Honnan tudni hogy átszakadt e szűzhártya, nőgyógyászati szempontból? (lennt)
Ha valaki a két középső ujját felrakta magának annak átszakadt a szűzhártyája(ismerősőm csinálta mert nődokihoz akar nem sokára menni és fél hogy túl szűk)?Ha átszakad a szűzhártya az mindenkinél vérzik?-Mert hallottam olyanról akinek nem vérzett.
A kacsa mint vizsgálóeszköz milyen vastag,mennyire feszít amikor felhelyezi az orvos,mennyire fájdalmas,feszítő érzés?
Fog egy tükröt, aztán megnézi...
De ezen a sztorin jót röhögtem. :D
Ez nem nevetséges,mert hallottam olyanról hogy valakinek olyan rugalmas a szűzhártyája hogy szülés után reped úgymond teljesen át,ezt ennél jobban nem tudom megfogalmazni,ill élsportoloknál hallottam hogy simán a megerőltető sport miatt van akinek szűzen is át van szakadva a hártyája,vagy van akinek ki tudja mért de sérült,átszakadt hártyája van alapból.Valaki olyat írt nem is lehet igazán megmondani hogy szűz valaki vagy sem mert van akinek szűzen is úgymond sérült a hártyája és van aki már élt nemiéletet mégis a hártyája nem teljesen volt átszakadva.
Ezek alapján akkor ha nem közli valaki hogy szűz honnan tudja a doki eldönteni hogy mi a helyzet valaki szűz,vagy nem szűz éppen?
De mennyire jellemző hogy valaki első sexuális alkalomnál nem vérzik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!