Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Honnan tudni hogy átszakadt e...

Honnan tudni hogy átszakadt e szűzhártya, nőgyógyászati szempontból? (lennt)

Figyelt kérdés

Ha valaki a két középső ujját felrakta magának annak átszakadt a szűzhártyája(ismerősőm csinálta mert nődokihoz akar nem sokára menni és fél hogy túl szűk)?Ha átszakad a szűzhártya az mindenkinél vérzik?-Mert hallottam olyanról akinek nem vérzett.

A kacsa mint vizsgálóeszköz milyen vastag,mennyire feszít amikor felhelyezi az orvos,mennyire fájdalmas,feszítő érzés?

2012. dec. 30. 16:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Különböző méretű kacsák vannak, szűz lányt egyáltalán nem, vagy nagyon vékony, un. szűzkacsával vizsgálnak, ha nem elkerülhető, de az esetek nagy részében végbél felől történik a betapintás. Inkább pszyhésen kellemetlen, mint fájdalmas.
2012. dec. 30. 17:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Fog egy tükröt, aztán megnézi...

De ezen a sztorin jót röhögtem. :D

2012. dec. 30. 21:12
 3/4 A kérdező kommentje:

Ez nem nevetséges,mert hallottam olyanról hogy valakinek olyan rugalmas a szűzhártyája hogy szülés után reped úgymond teljesen át,ezt ennél jobban nem tudom megfogalmazni,ill élsportoloknál hallottam hogy simán a megerőltető sport miatt van akinek szűzen is át van szakadva a hártyája,vagy van akinek ki tudja mért de sérült,átszakadt hártyája van alapból.Valaki olyat írt nem is lehet igazán megmondani hogy szűz valaki vagy sem mert van akinek szűzen is úgymond sérült a hártyája és van aki már élt nemiéletet mégis a hártyája nem teljesen volt átszakadva.

Ezek alapján akkor ha nem közli valaki hogy szűz honnan tudja a doki eldönteni hogy mi a helyzet valaki szűz,vagy nem szűz éppen?

De mennyire jellemző hogy valaki első sexuális alkalomnál nem vérzik?

2012. dec. 31. 11:03
 4/4 A kérdező kommentje:
De tudod mért nem nevetséges a történet amit az ismerősőmről írtam,sajna ha elmész dokihoz és mondjuk elmúltál már 20 és még szűz vagy igen sok orvos igen durván tud beszólni,utalásokat tesz hogy bíztos mivel nem vagy caf ka és nem voltál még senkivel valami nem stimmel veled,több barátnőmmel és azok ismerőseivel is megtörtént ez,hasonló esetek,hogy ezen lovagolt a doki,emiatt már itt is olvastam sok hasonló,erre irányuló kérdést próbálja sok lány a saját sz.hártyáját átszakítani.Ez itt szomorú,minthogy nevetséges lenne,szomorú hogy félni kell hogy emiatt bárkit is megsértsenek.
2012. dec. 31. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!