Fogyás miatt kimaradó menstruáció?
Nekem már negyedik hónapja marad ki a menstruációm.
Én is úgy vagyok, mint te: 15 kilót fogytam, de szerintem sem vittem túlzásba se a diétát, se a sportot.
Semmi bajom nincs amúgy, nem vagyok terhes, nem fáj semmim... Úgy tűnik, 15 kiló elég jelentős súlyveszteségnek számít. :s
köszönöm, hogy írtatok!
egyébként egyszer már volt hasonló problémám, még tíz évvel ezelőtt, de akkor alig ettem valamit és sokat futottam, azt hittem, ha most okosabban csinálom, akkor rendben lesz a ciklusom, de ezek szerint tévedtem..
és mikor kell ezzel nőgyógyászhoz menni? nekem annak idején azt tanácsolták, ha 3 hónapig nem jön meg, akkor keressek fel orvost. gyereket egyelőre nem szeretnék, tehát annyira nem zavar, hogy nincs rendszeres menzeszem, de gondolom vannak más élettani kihatásai is, ha nem jön meg.
3. vagyok.
Visszahízni én sem szeretnék!!!! :s
Nekem is azt mondták, hogy ha 3-4. kimarad, akkor orvoshoz kell menni, szóval nekem már kellene, csak félek, hogy azt mondja, híznom kell. :(
Most először hasi uh-ra megyek majd, hogy megbizonyosodjak, hogy nincs valami komolyabb bajom (ciszta, mióma, vagy mit tudom én...), és reménykedem, hogy már meg fog jönni... :s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!