Ez reflux? Köhögök hetek óta, hurutosan, de már nem annyira vészesen.
Figyelt kérdés
Meg vagyok fázva kb egy hete, és nem múlik. Pár nappaé ezelőtt hánytam, fájt a gyomrom, illetve oylan érzésem volt mintha keserű valami lenne a nyelőcsövemben.
Nem mar meg semmi, egyszerűen csak keserű íze van.És néha vannak melkasi fájdalmaim, de azok elmúltak. 16 vagyok, nem dohányzom.
2009. aug. 25. 16:50
1/4 anonim válasza:
a reflux az, amikor a nyelőcső nemzár rendesen, és olyan érzésed van, mintha egy nagyobb darab megakadt volna a nyelőcsövedben,. ezenkívül ég a gyomor, puffadás is jelentkezhet.
sztem neked nem refluxod van, hanem a hetek óta tartó köhögéstől fáj. ez természetes.
2/4 anonim válasza:
ja és persze a hányástól, ez még természetesebb.
3/4 A kérdező kommentje:
igen lehet, de csak egyszer hánytam, meg már a gyomrom sem fáj, csak kicsit mintha kesrű érzésem lenne. Egyébként furcsa mert a megfázás nem nagyon akar enyhülni, meg néha hőemelkedésem is van. A torkom meg nem mondanám hogy fáj, de az orovos azt mondja kicsit piros. A fülem is érzékeny, nem tudom, hogy influenzás vagyok-e mert ahoz már elég régóta vagyok ebben az állapotban. De mégis olyan érzésem van mintha náthás, rossz közérzetű, fáradt, lennék.
2009. aug. 25. 17:34
4/4 anonim válasza:
Én emlékszem rá, amikor kisebb koromban hánytam, szinte már semmi nem jött fel, csak epe. Az ilyen zöldes váladékszerű és nagyon keserű. Lehet erre gondolsz. Nem mondom, hogy jó, ha ilyet élsz át, de nálam nem lett semmi következménye. Elmúlt és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!