Szerintetek ezek a menstruáció előjelei? Ha igen, meg fog jönni?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok,feszül a mellem és eléggé fáj,ha megnyomom,vagy hasra fekszem, néha görcsölök:nagyon fáj,szúró érzést érzek lefelé,szédülök és rosszul vagyok.Kb.2 hónapja hirtelen híztam 2 kilót(ezt csak azért irom ,mert olvastam,h akkor néha hízunk 1-2 kilót és megnő az étvégyunk,az étvégyam is megnőlt!Ja!És fehér folyásom van kb 9 hónapja!Ha nem is előjelek azért a biztonság kedvéért néha vigyek magammal betétet?Az anyukámmal nem szoktam ilyenekről beszélni...:s2009. aug. 25. 15:18
11/12 A kérdező kommentje:
a kosárméretek a betük és a számok a te esetedben 80 pedig csak az,h milyen hosszú az a gumi,vagymi
2009. okt. 2. 12:38
12/12 A kérdező kommentje:
tegyük fel,h 30 évesen már 100%,h nem nöl a melled és marad mondjuk 90/c-s akk a 90-böl lehet,h 100 lesz ,de a melled akk se lesz naygobb csak logni fog ...
2009. okt. 2. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!