Szerintetek ezek a menstruáció előjelei? Ha igen, meg fog
jönni?
Igen, ezek a mensi előjelei. Jól írtad, mindig legyen nálad betét a biztonság kedvéért! Hamarosan meg fog jönni. :)
2009. aug. 25. 15:21
ne csak betét, görcsoldó, és váltó bugyi is!!
nekem egy szülinapon jött meg, és a három közül egyik se volt, pedig mindegyikre szükség lett volna!
betét azért mert az kell, váltóbugyi, ha későn vennéd észre és összekennéd ami rajtad van, gyógyszer, meg azért, mert nem lehet tudni hogy neked milyen lesz az első(algozone,apranax,algoflex-m,de akár az algopyrin is jo lehet rá) /az első és utolsó vényköteles/
2009. aug. 25. 15:25
Csatlakozom az előttem szólóhoz! A mensi előjelei közé tartoznak a következő dolgok még: derék fájás, fejfájás, görcsölés a has tájékán, hányinger. Betét legyen nálad, legyél felkészülve a mensire!!! Azt tanácsolom, h beszélgess anyukáddal ezekről a dolgokról, nem fogja leszedni a fejedet, hiszen ő is nő, megért tégedet:) Jó az amikor a szülő tud a gyermeke dolgairól, mert segítséget, tanácsot, tippet tud adni!! :)
2009. aug. 25. 15:29
szia én 11 vagyok és 2 éve hogy megjött szerintem minden reggel rakj be egy tisztasági betétet anyu nekem is ezt mondta
2009. aug. 26. 09:00
5/12 A kérdező kommentje:
Valószínű, lassan nagylány leszel! :) Bár nálam mindez 2 hónappal kezdődött és csak utána jött meg. Minden esetre most hogy jön a suli szezon legyen nálad egy tartalék bugyogó, és pár betét a biztonság kedvéért! És görcsoldó.
2009. aug. 31. 14:39
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi minden!Amúgy most már émelygek is és szédülök is néha,nomeghát a hasi görcsök...
8/12 anonim válasza:
Nekem 9 évesen mikor tamburáztam akkor jött meg a fehér folyásom. akkor raktam be wc papírt a bugyimba, nagyon rossz volt.nekem is ugyanazok a panaszaim mint nekem én is hason alszok és egy kicsit nagyok a melleim a keleténél és én csak 11 éves vagyok.az anyukmámmal nem merek erről beszélni(sajnos mindig lehord valamiért vagy tereli a témát) :( de én dugiba vettem betétet meg majd váltó bugyit rakkok be mikor kezdődik a suli.
kérlek agyatok nekem valami tanácsot! L/11
2009. aug. 31. 19:19
utolsó válaszoló hogy hívnak?engem nikinek én is 11 vokés 80/a a melltartó méretem
2009. szept. 12. 07:23
10/12 A kérdező kommentje:
az,h 80-as még nem jelenti azt,h olyan nagy,mert nem az a lényeg,hanem az,h a,vagy b vagy c stb..tehát az "a" a legkisebb...
Kapcsolódó kérdések: