PCO-t állapítottak meg, cypromix-et kell szednem? Kérdés lent!?
Tényleg keress endokrinológust, akkor is, ha már nem szeretnél másik baabát, mert ha tényleg IR-es is vagy, nem ártana kezeltetni, ciklustól függetlenül.
Ha meg szeretnétek még másik babát, akkor pláne.
ó anyám...-.-" szeretem ezt a sok okoskodást...
Bevált PCO kezelés a Cypromix, főleg ha nem tervez babát és szexuálisan aktív hölgyről van szó.
Továbbá gondolom azt a hirsutizmusa miatt is írták fel.
Az egy tévhit, hogy a PCO IR-rel jár együtt!!!!!!! Járhat, sokszor jár is, de magát a PCOS diagnosztikai eljárásában szerepel a VÉRVÉTEL-elsősorban persze LH, FSH, TSH, Tesztoszteron szintet néznek,de ilyenkor már egy teljes vérképet is szoktak csinálni, tehát az inzulinrezisztencia azzal kimutatható.
A vérzés az első hónapban normális, visszamenni akkor kell, ha az első gyógyszerszüneted után is megmarad a vérzés már tablettaszedés mellett...
Én is szedtem másfél évig a Cypromixet, annyit tudok mondani, hogy utána 1 cisztát se találtak! :))
Ha újabb babát szeretnél, akkor azonban inkább én is egy endokrinológust ajánlanék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!