B25 kérdése:
Mit javasoltak? Ne fürödjek?
Figyelt kérdés
Szóval e hónap másodikán jött meg elsőre vérzésem. (12.02)
Most szilveszterkor a szüleimmel és két barátnőmmel elmegyünk egy apartmanba és valószínűleg fürdeni is fogunk. Eddig úgy néz ki hogy rendszeres a vérzés és nem tudom hogy mennyire kéne fürdenem. Persze majd anyukámat is meg fogom kérdezni de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre.
A válaszokat előre is köszönöm!!!
13/L
2012. dec. 29. 21:02
1/5 A kérdező kommentje:
Jah és harmadikáig leszünk ezért kérdezem.
2012. dec. 29. 21:03
2/5 anonim válasza:
Ha eddig egyszer jött meg, honnan tudod, hogy rendszeres? Nekem az első után kb fél évig nem jött meg újra. Tamponnal lehet fürödni (először mindenképp minit próbálj feltenni), de ha kellemetlen érzés, szerintem inkább hanyagold.
3/5 anonim válasza:
Próbáltál már tampont használni? Mert csak azzal lehetséges menstruáció alatt fürdeni. Egyébként a tamponos fürdéssel nekem nem volt soha semmi problémám, az első menstruációm alatt fürödtem tamponnal, mert aznap mentünk aquaworld-özni, és nem akartam kimaradni.
4/5 anonim válasza:
Betétet mindenképpen vigyél magaddal. Ha megjönne akkor a wellness szolgáltatásokat mindenképpen kerüld el. Természetesen álló fürdőt vehetsz.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi hát az a helyzet hogy eddig csak betétet használtam. De egyszer mindent el kell kezdeni. :D
2012. dec. 29. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!