Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Viszketés odalent, de miért?

Viszketés odalent, de miért?

Figyelt kérdés
Egy napja ért véget a menstruációm, azóta egy nagyon minimális, szinte áttetsző, fehéres folyásom van, amit én szimpla élettani folyásnak tekintek. Viszont néhány napja olykor viszketést is érzek, de semmiféle más jel nem utal arra, hogy esetleg valamilyen fertőzésem, vagy gombám lenne, mivel a folyásnak szaga sincs. Hozzátartozik a történethez még az is, hogy kb. kedd óta veszek kamillás fürdőt napjában többször is, mivel a bal oldali kisajkam csúnyán kidörzsölődött. Valami tipp? Vagy inkább ne figyeljek rá, és majd elmúlik?

2012. dec. 29. 13:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem akkor szokott ilyen lenni mensi után,ha olyan dologgal tisztálkodok ott lenn,ami megváltozatja a hüvely pH-ját.Nem használtál valami szappant,tusfürdőt ami ezt csinálhatta?Vagy valami kencét még arra sebre a kisajkadon?Lehet,hogy a a kamillás fürdő volt túl sok,mármint túl sokszor alkalmaztad.Kérdezz meg neten egy nőgyógyászt.www.orvostudakozo.hu
2012. dec. 29. 13:33
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem használtam új mosószert, a tusfürdőt sem vittem túlzásba, egyedül kamilláztam ugye egy nap kb háromszor, de az nagyon szépen le is lohasztotta a sebemet. De az is lehet, hogy most már csak bemesélem magamnak, hogy viszket. Megkérdezek egy orvost, köszönöm!
2012. dec. 29. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!