Tapasztalatok az Always betéttel? Jó v. rossz?
Figyelt kérdés
Tapasztalatok vele kapcs.?
Most lesz majd meg másodszor,és most ilyet választottam. :)Kíváncsi lennék ki mit mond?
Nem túl erős,de nem is tisztaságis lányok,ti milyet használtok?
Narurella,Libresse?
2012. dec. 29. 10:24
1/4 anonim válasza:
Én rózsaszín Libresset használok már évek óta, nekem az vált be. Régebben (évekkel ezelőtt) mikor próbálkoztam az Alwayssel, akkor annak még ilyen műanyag szerű volt a felső rétege, ezért nem szerettem. Azóta lehet, hogy változtattak rajta, nem tudom.
2/4 anonim válasza:
Én Always-t használok.Nagyon jó a nedvszívó képessége,kicsit ugyan műanyag,de ki lehet bírni.Én elégedett vagyok vele.
Jó még az Aldis Cresta is,néha szoktam azt is használni.Annak jó pamutos anyaga van.
3/4 anonim válasza:
Ha erős a menstruációd, akkor szerintem ez a legjobb, ha gyengébb, akkor nem, mert tiszta műanyag és zörög/csörög.
Sokáig Alwayst használtam, mert csak azzal nem áztam át, de mostanában Naturellát használok, mert egyáltalán nem olyan műanyag, mint az Always (legalábbis nem érzed annak..).
4/4 anonim válasza:
Én Alwayst használok, használtam már ezt a fajtát nappalra nem volt vele semmi bajom.. kicsit talán tényleg műanyagos de kilehet birni.. ami viszont télleg kellemetlen, hogy némelyik zörög, csörög...:D :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!