Ha citrommal megszűntettem a menstruációt mikor várjam a következő meszeszt?
Figyelt kérdés
2012. dec. 27. 12:00
1/6 anonim válasza:
Ha citrommal megtudod szüntetni a menstruációdat, akkor Te varázsló vagy, ugyanis a menstruációt a nemi hormonok befolyásolják!
2/6 anonim válasza:
Szüntetted meg már korábban? Milyen elven alapul?
És úgy gondolod , hogy ha rengeteg citromot eszel akkor meg sem jön?
Nem tudom mi az elve, de azt tudom, hogy ha az előző menzesz utáni 14. nap tájékán volt tüszőrepedésed, akkor lesz menstruációs vérzésed is. Kivéve, ha nem lettél közben terhes.
3/6 anonim válasza:
Ki találta ki ezt a marhaságot a citrommal????????
4/6 anonim válasza:
Egy millió kérdés volt már a citrommal kapcsolatban. Egy millió válasz hogy a citrom legenda nem igaz. Mégis vannak naiv lányok akik még ma is elhiszik, hogy a citrom csodát tesz.. Ma már csak mosolygok rajta...rég nem magyarázom már el, hogy miképpen működik a menstruáció..
5/6 anonim válasza:
Éppenséggel el tudok képzelni áttételes placebóhatást, hogy ha valaki mélyen hisz a citromban, akkor a tudatalattija befolyásolja a hormonháztartását... Olyat is hallottam már, hogy valaki annyira hitt benne, hogy egy megadott napon meghal, hogy aznap belehalt egy rutinműtétbe.
6/6 anonim válasza:
Azért nem egy hozzászóló állította, hogy nem MEGSZÜNTETNI, de késleltetni néhány napot neki sikerült citromevéssel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!