Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek? Folyton görcsöl a...

Mit tegyek? Folyton görcsöl a hasam.

Figyelt kérdés
Szóval, 17 éves vagyok, folyton fáj az alhasam. A menstruáció ideje alatt kibírhatatlan, sokszor már a falat tudnám kaparni. Voltam hasi ultrahangon,azt mondták semmi bajom, nőgyógyászaton, ott se találtak semmi kórosat... Vérvételen is, ott se találtak semmit, csak kissé vashiányos vagyok és a pajzsmirigy számom nagyobb a kelleténél... Akkor tehát az orvosok szerint semmi bajom... mégis sok este, mint pl ma,alig tudok elaludni, mert görcsöl az alhasam, reggel hajnalba pedig ez ébreszt... gyógyszereket nem akarok nagyon szedni, ha nem muszáj, meg hát "nincs semmi bajom, de mégis." szülöknek nem mondom, mert az "orvos azt mondja egészséges akkor az, meeg ne panaszkodjak folyton"
2012. dec. 26. 21:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Pedig ha nagyon fáj, szedj be egy gyógyszert, utána sokkal jobb lesz, nem kell szenvedni.

Szintén vashiányos vagyok, meg vérszegény is, ha megvan minden bajom van, és még görcsöl is a hasam, hát beszedek egy gyógyszert, nem hiszem hogy árt, gondolj bele, nagyon sok nő szedi. Vagy van még egy megoldás: gyógytea. Kúraszerűen kell inni, mielőtt megjön. Jó a cickafarktea, szar íze van, de nálam bevált. (ha mégsem válik be, teakeveréket is lehet készíteni több gyógynövényből)

2012. dec. 26. 21:27
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm!!!:)
2012. dec. 26. 21:34
 3/3 anonim ***** válasza:

dejó neked, én ki se bírnám gyógyszer nélkül... még azzal is a falat kaparom néha :D

nem rosszindulatból mondom :)

tényleg nem árt ha csak havonta szeded, mondjuk egy-két nap. gondolj bele, fogamzásgátló is gyógyszer, évekig szedik, minden nap szinte, és élnek-virulnak. keress egy normális orvost, aki nem mondja, hogy nyavalyogsz, kérdezd meg, mit javasol, lehet, hogy egy gyengébb gyógyszer is megtenné, és rendben lennél azokon a napokon is :) ha il

2012. dec. 26. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!