Hűthető-melegíthető zselés borogatás a hasra, akinek van ilyen, segítséget kérnék, hogyan lehet jól felmelegíteni?
Figyelt kérdés
Ajánlották görcsölés ellen, nemrég vettem ilyet, rá van írva, hogy be lehet tenni a mikróba, tudom, butaság, de nem merem:) akinek van és aki már próbálta, légyszi írjon, mennyi időre teszitek be, hogyan szabad melegíteni, hogy ne egyszerhasználatos legyen.. Nagyon köszönöm előre is!2009. aug. 24. 17:24
1/4 anonim válasza:
Szia! Elővettem az enyémet. Használati utasítás:
Melegítsük fel a borogatást 3 percen át a mikrohullámú sütőben, felolvasztási fokozaton, vagy pedig 7 percen át egy forró vízzel teli edényben. Ne tegye forrásban lévő vízbe! Ezután húzza rá a huzatot és helyezze a melegítendő területre!
2/4 anonim válasza:
Én mindíg fél percekre rakom a mikróba és nézegetem, hogy elég meleg-e. Nekem azért picit soknak tűnik a 3 perc, de egyébként tényleg az a jó, ha forró. Sose felejtsd el ráhúzni a védő tasakot vagy mit, mert megégeti a bőrőd.
3/4 anonim válasza:
Kedves Második! A 3 perc olvasztási fokozaton van!!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat, nekem mind hasznos. Igen a neten megtaláltam a 3percet, én is soknak találtam, de nem volt írva más, azért kérdeztem, akkor megnyugodtam, hogy nem kezdett olvadni senkinek:)
2009. aug. 24. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!