Mitől viszkethet a nemi szervem?
Figyelt kérdés
2 napja viszket a hüvelyem körül,mondhatni az egész nemi szervem. Ez mitől lehet ? mit csináljak vele ? már fáj is ,de közben viszket is. és ha pisilek csíp...2012. dec. 24. 22:59
1/7 anonim válasza:
Ilyen nekem is volt, canesten combitól múlt el.
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm. mitől kaphattam el vagy hogyan ? nem is értem hogy kaphattam el akár mit is .:S
2012. dec. 24. 23:21
3/7 anonim válasza:
Ez hüvelygomba! Vegyél Canesten combit, az első válaszolónak igaza van: attól elmúlik.
Ha nem múlik, akkor menj nőgyógyászhoz. Természetesen nem egyik pillanatról a másikra fog hatni. :)
4/7 anonim válasza:
3. válaszoló vagyok: Akármitől elkaphattad:
-barátodtól szexeléskor, ha a barátodnak is van valami fertőzése
-nyilvános wc
-piszkos kézzel nyúltál oda...
stb.
5/7 anonim válasza:
Nem biztos, hogy elmúlik a Canestentől. Szerintem legkésőbb csütörtökön menj orvoshoz.
6/7 anonim válasza:
A Canesten combi igen nagy valószínűséggel segít majd.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm holnap tudok gyógyszertárba menni és akkor veszek , nem is értem ..soha nem gondoltam volna hogy egyszer ez történik velem
2012. dec. 25. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!