A tusfürdő miatt viszkethet a nemi szervem?
Én semmilyen tusfürdőt nem tudok elviselni "ott", ezért csak sima vízzel mosom.
Sőt én a betétektől is szoktam viszketni, szerintem valószínű, hogy nálad is a tusfürdő a ludas :-/
Lehet a tusfürdőtől.
Brutál módon meg tudja bolygatni a természetes hüvelyflórát, úgyhogy ne vegyél arra mérget, hogy nincs semmi fertőzés. Egy igen komoly gombás eredetű gyulladásod is lehet, úgy hogy szűz vagy.
Lehetőség szerint hamar keress fel egy nőgyógyászt.
Addig segíthet, ha főzöl kamillateát, jó erőset, beleöntöd a fürdővízbe, és ücsörögsz benne kicsit.
A boraxglicerines öblögetés is szinte azonnal csillapíthatja a kínjaid, ha gomba okozza az égő érzést.
A tanulság: szappan tényleg nem való odalentre...
Az intim mosakodó is csak egy reklámfogás, az is tele van parfummel, allergizáló anyaggal.
A szappannal viszont vitába szállnék, pl. a Sövénykúti kecsketejes szappan pont a flórát támogatja. Temészetes, nincs benne mesterséges anyag, mint a bolti cuccokban, szappanokban, tusfürdőkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!