Valami gond van?
Figyelt kérdés
Nem jött meg, több mint egy hete késik már és nekem nem szokott :( kicsit félek most már, hogy esetleg lehet valami gond. terhes nem hiszem, hogy lehetnék, de már csináltam tesztet és aszerint nem vagyok. amúgy, ha téves lett volna mik lehetnek az első jelei (ezenkívül) a terhességnek és melyik hétben? (: szeretem végül is a gyerekeket, de még nem érzem magam késznek rá. Illetve voltam felfázva és beteg is ebben a hónapban. Ez is befolyásolhatja?2012. dec. 23. 09:55
1/3 icipicibabóca válasza:
A terhesség első 15 jele:
1. Kimerültség, fáradtság
2. Fejfájás
3. Gyakori vizelés
4. Bizonyos ételek kívánása/ undorodás egyes ételektől
5. Szagérzékenység
6. Szédülés, ájulás
7. Hányinger, reggeli rosszullét
8. Megduzzadt, érzékeny mellek
9. Hátfájás
10. Az emésztőrendszer működése megváltozik
11. A hüvelyváladék mennyisége megnő, savas vegyhatása fokozódik
12. Magasabb testhőmérséklet és pulzusszám
13. A menstruáció késése, megváltozása
14. Beágyazódási vérzés
15. Hangulatváltozás, ingerlékenység
Persze ez mindenkinél más... ha tapasztalsz valamit ezek közül menj el orvoshoz szerintem:)Hány éves vagy?
2/3 A kérdező kommentje:
22 :)
ezek közül csak az első kettő igaz, de az suli és munka mellett azt hiszem inkább oda köthető inkább :)
2012. dec. 23. 13:20
3/3 A kérdező kommentje:
meg ugye, hogy nem jött meg :(
2012. dec. 23. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!