Gond az, ha a menstruációm alatt csak tisztasági betétet használok?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek,így nagyon gyenge a menstruációm. Eddig tampont használtam,mikor mentem valahova,de hallottam,hogy nem túl egészséges és nekem így is sok nőgyógyászati gondom van,így betétet akarok használni.De az egészségügyi nagyon kényelmetlen számomra.És elég a tisztasági is a kevés vér miatt.
Nem probléma,ha ezt használom,ugye? Van még itt olyan,aki így van ezzel?
2012. dec. 20. 19:08
1/7 anonim válasza:
Mióta szeded a tabit?
Azért olyan mértékű vérzés nem biztos, hogy normális, amihez elég a tisztasági....
2/7 anonim válasza:
hát ha nem folyik mellé akkor miért is ne, tapasztald ki, ha majd többet költesz folttisztítóra, mint betétre értékeld át a dolgot, de szerintem egészségügyi szempontból mindegy, hogy milyen betétet használsz
3/7 anonim válasza:
Ha neked kényelmes és nem okoz problémát, akkor nem gond. De amúgy elég furcsa, hogy ilyen gyenge a vérzésed még fogamzásgátló mellett is.
4/7 A kérdező kommentje:
Éjszakánként már tisztaságit használok egy ideje és soha nem áztam át :)!
2012. dec. 20. 19:16
5/7 A kérdező kommentje:
?ióta gyógyszert szedek,azóta ilyen gyenge.Kérdeztem a dokim,hogy ez normális-e és mondta,hogy igen. Szóval én ennek csak örülök!
2012. dec. 20. 19:20
6/7 anonim válasza:
Ha elég a tisztasági,és nem ázol át,akkor nyugodtan használd.Én csak a menstruáció utolsó 2 napján használok tisztaságit,mikor már alig jön valami
7/7 anonim válasza:
Dehogy gond. :) Boldog karácsonyt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!