Mitől nő a mell? MIT kell tenni hogy gyorsabban nőjön?
A kérdésedben némi elégedetlenséget vélek felfedezni. Ha elfogadod egy vén kujon tanácsát, tartózkodj a szilikontól!
Én például nem igazán csípem a szúrt, vágott mellű nőket (piercing, szilikon).
Van egy trükk ami segíthet. A mellúszás, ha szorgos munkával megvastagítod a mell alatti izomköteget. Valószínűleg elköltöd uszodára egy plasztikai műtét árát, de sokkal egészségesebb leszel.
Az utolsó válasszal,nem értek egyet.Egyetlen egy sportolonak sincs nagy melle.Némelyiknek semmilyen sincs.
Én pl.utálom a nagy "tögyeket".Gusztustalan.A pici formás kemény mell az igazi.
Semmit nem tudsz tenni az a genetikádtól függ valakinek nagyobb valakinek kisebb de ne keseredjél el ismerek sok olyan embereket akinek a kis mellű nők/lányok jönnek be!
Nekem sincs nagy és nem a melleddel fogsz majd hódítani.
Nem akarom összetörni senkinek sem a lelkét, de a mell saját belátásom szerint, NAGYON számít. Nézd csak meg, hogy csorgassák a nyálukat a férfiak egy nagymellű nő után bármely helyzetben. Csak hát ezt sokan nem vallják be, még maguknak sem. Az más dolog, hogy ha szeret valaki téged, akkor kompromisszumot köt, elvégre nem a melleid miatt szeret. A nők is ugyan így vannak ezzel. Nem vallják be, és mindenféle kamu érvvel jönnek elő(ahogy most majd erre is válaszolni fognak), de a tény, hogy jobban esik nekik a nagyobb farok, ami "kitölti" őket, mint egy átlagos, vagy ne adj isten az alatti. A női párok többsége természetesen nem akarja megbántani a férfit, de ha lenne egy olyan szituáció, hogy beállítana egy 20cm-es néger kolbásszal a férfi, biztos vagyok benne hogy kitörne az örömsikoly. Szerintem ezek a kész tények, rizsa nélkül, és még egyszer, nem egyedi esetekben beszélek, hanem nagy átlagban.
Mell növelésre van mód mesterségesen is. Én nem ajánlom a szilikont. Ezt ugyanis agyon reklámozzák, de azt elég jól titkolják, hogy betokozódik, és 5-10 év múlva ki kell venni! (Na ná, hogy nem ezt mondják az orvosok előszór, hisz nekik ez üzlet). Hasznosabbnak látom a saját zsírral való feltöltést felnőttkori őssejtekkel, melynek kb 70% nem szívódik fel, és mellre fogsz hízni. Emberek, szeretők jönnek mennek. Először egy rendes párt találj, a több megoldható. Kicsit el tértem a tárgytól...:)
Az elozo valaszoloval nem ertek egyet. En egyaltalan nem csorgatom a nyalamat a nagy mellu nokre, es ezt nem azert mondom, mert nem akarom bevallani, hanem mert nekem egyszeruen mas vonzza a tekintetemet. Sokkal inkabb a no labat es feneket nezem meg, a mellei egyszeruen nem erdekelnek. Szerintem sok ferfi van ezzel igy, ez egyeni izles kerdese.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!