Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Bőrgyógyászati vizsgálaton...

Bőrgyógyászati vizsgálaton mennyire kell általában levetkőzni? Van olyan hogy csak bugyi maradhat az emberen? Meg hogy zajlik maga a vizsgálat? 17L

Figyelt kérdés

2012. dec. 22. 16:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez fugg a tunetedtol, tehat bizd rajuk, mivel majd elmodjak, hogy mit akarnak latni, hiszen a vizsgalat resze ez.
2012. dec. 22. 16:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mi a bajod. Ha korpás a fejed, akkor nem kell egyáltalán levetközni, ha a fenekeden vannak kiütések, akkor le kell húzni a bugyidat is.
2012. dec. 22. 16:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Attól függ hol van a baj

nekem a talpamon volt fehér hámlás. csak a zoknimat kellett levennem megnézte és ennyi. azóta nem is volt problémám

2012. dec. 22. 16:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez valóban attól függ, hogy milyen tüneteid vannak. Általában csak az adott problémát kell megmutatni. Nekem a hasamon és a hátamon voltak kiütések, elég volt felhúznom a pólómat. Ne aggódj, nem fognak meztelenre levetkőztetni.
2012. dec. 22. 17:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi miatt mész bőrgyógyászhoz? Ha az arcodon van valami, akkor a sapkán kívül semmit nem kell levenni!
2012. dec. 23. 06:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Ha a csípőd és a combod között van valami, akkor a bugyidat is le kell venni. De nem írtad mi bajod van.
2012. dec. 23. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!