Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csajok! Betét vagy Tampon? Ki...

Csajok! Betét vagy Tampon? Ki melyiket abból is milyet használ? Mitől jobb a tampon?

Figyelt kérdés
2009. aug. 23. 22:01
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
79%
Kedves 22:09! Valamit nem jól csináltál, ha érezted! Egyébként az szerintem butaság, hogy sok galibát okoz. Én majdnem 30! éve használom, de még soha semmilyen gondom nem volt vele. Ha jobban megvan a mesim, akkor a saját megnyugtatásomra teszek egy tisztasági betétet. Sokkal kényelmesebb, tisztább érzés. Még valami: ha elmegyek pisilni, azt tamponnal is lehet, nem kell kivenni és másikat tenni. De ha betéttel megyek, akkor már újat kell betenni, mert a használttal nincs gusztusom visszahúzni a bugyim. Szerintem olcsóbb is, mint a betét.
2009. aug. 23. 22:19
 12/29 anonim ***** válasza:
36%
Érdekes... Aki a betétet írta, valaki mind lepontozta, a tampont írókat meg fel. Na ennyit a vélemény szabadságáról, de legalább jól szórakozik valami 5 éves...
2009. aug. 23. 22:56
 13/29 anonim ***** válasza:
36%
Ja tényleg, mindenkit lepontoztak, mert leírta a véleményét. Könyörgöm ez nem olyan kérdés, amiben össze kell veszni meg komoly szellemi vitákat kell produkálni. Utoljára ilyen lepontozást az abortuszos kérdésnél láttam, ott sem elfogadható ez a viselkedés, de egy ilyen kérdésben :S:S:S
2009. aug. 23. 22:58
 14/29 anonim ***** válasza:
85%

általában tampon, mivel kényelmesebb és az utobbi idoben elég erosen van, tehát jobban is bírja, kisebb a balesetveszély.pici betétet viszont így is használok. ja, és szigoruan tiszta kézzel!!!

a veszély ott van, ha nem tiszta kézzel van felhelyezve, vagy ha ritkán van cserélve, még ha gyenge is a vérzés, nem lehet egész napra hagyni...

éjszakára viszont betétpárti vagyok.

2009. aug. 23. 23:21
 15/29 anonim ***** válasza:
46%

tényleg, miért vannak lepontozva a betétesek??? mindenki maga tudja, mi a jobb neki, nem?????

egyébként hallottatok már a pohárrol? [link]

2009. aug. 23. 23:29
 16/29 anonim ***** válasza:
61%
Aki kelyhet használ hogy üríti ki és tisztítja meg nyilvános helyen (suli, munkahely)? Nem csöpög mellette? A dokim javasolta, de valamiért nem igazán tudom rávenni magam, hog egy műanyag dolgot magamba tegyek.
2009. aug. 23. 23:31
 17/29 anonim ***** válasza:
60%

még nem vonzott annyira, hogy kiprobáljam, ilyen gyakorlati dolgokra pedig nem is gondoltam...de olvasgattam forumokat, és ugy általában elégedettek vele...

hm, nekem még tul modern...

2009. aug. 23. 23:48
 18/29 anonim ***** válasza:
81%

2évig csak betét...nem a legkényelmesebb volt mikor éreztem,hogy folyik a vér...na meg tesi órán azon aggódni,hogy ugye nem ázok át-.-" Nem igazán szeretem a betétet,de pl. éjszaka tök jó nekem a betét.Én bella blue-t,greent vagy azt a rózsaszín csomagolásút használom.

Viszont érdekelt a tampon is,csak nem tudtam hogy mondjam el anyunak mire megjött anyum mondta h ki kéne próbálni a tampont.Hát miért ne,gondoltam...Sokkal jobb,mint a betét.

De tuti,hogy otthon/éjszaka betétet használok továbbra is.Ja,és o.b. minit használok.

14/L

2009. aug. 24. 07:30
 19/29 anonim ***** válasza:
85%

Csak tampon.

Amikor még betétet használtam (kb négy év volt), egyszerűen utáltam, ha megjött, szörnyen kényelmetlen volt.

Újabb négy éve pedig tampont használok, szinte észre sem veszem, hogy épp menstruálok. :) A márkája meg kb mindegy, amelyik olcsóbb, azt veszem.

2009. aug. 25. 07:51
 20/29 anonim ***** válasza:
48%
A lepontozás is vélemény! Van, aki nem ír választ, csak a pontozásban mutatja meg hovatartozását. Úgyhogy talán azért kevesebb a betétesek pontja, mert többen használnak tampont. Ez még nem jutott eszetekbe? Nem szemétkedés a lepontozás, hanem véleménynyílvánítás. Én is lepontozom azt a választ, amivel nem értek egyet.
2009. aug. 25. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!