Kedves 22:09! Valamit nem jól csináltál, ha érezted! Egyébként az szerintem butaság, hogy sok galibát okoz. Én majdnem 30! éve használom, de még soha semmilyen gondom nem volt vele. Ha jobban megvan a mesim, akkor a saját megnyugtatásomra teszek egy tisztasági betétet. Sokkal kényelmesebb, tisztább érzés. Még valami: ha elmegyek pisilni, azt tamponnal is lehet, nem kell kivenni és másikat tenni. De ha betéttel megyek, akkor már újat kell betenni, mert a használttal nincs gusztusom visszahúzni a bugyim. Szerintem olcsóbb is, mint a betét.
2009. aug. 23. 22:19
12/29 anonim válasza:
Érdekes... Aki a betétet írta, valaki mind lepontozta, a tampont írókat meg fel. Na ennyit a vélemény szabadságáról, de legalább jól szórakozik valami 5 éves...
2009. aug. 23. 22:56
13/29 anonim válasza:
Ja tényleg, mindenkit lepontoztak, mert leírta a véleményét. Könyörgöm ez nem olyan kérdés, amiben össze kell veszni meg komoly szellemi vitákat kell produkálni. Utoljára ilyen lepontozást az abortuszos kérdésnél láttam, ott sem elfogadható ez a viselkedés, de egy ilyen kérdésben :S:S:S
2009. aug. 23. 22:58
14/29 anonim válasza:
általában tampon, mivel kényelmesebb és az utobbi idoben elég erosen van, tehát jobban is bírja, kisebb a balesetveszély.pici betétet viszont így is használok. ja, és szigoruan tiszta kézzel!!!
a veszély ott van, ha nem tiszta kézzel van felhelyezve, vagy ha ritkán van cserélve, még ha gyenge is a vérzés, nem lehet egész napra hagyni...
éjszakára viszont betétpárti vagyok.
2009. aug. 23. 23:21
15/29 anonim válasza:
tényleg, miért vannak lepontozva a betétesek??? mindenki maga tudja, mi a jobb neki, nem?????
Aki kelyhet használ hogy üríti ki és tisztítja meg nyilvános helyen (suli, munkahely)? Nem csöpög mellette? A dokim javasolta, de valamiért nem igazán tudom rávenni magam, hog egy műanyag dolgot magamba tegyek.
2009. aug. 23. 23:31
17/29 anonim válasza:
még nem vonzott annyira, hogy kiprobáljam, ilyen gyakorlati dolgokra pedig nem is gondoltam...de olvasgattam forumokat, és ugy általában elégedettek vele...
hm, nekem még tul modern...
2009. aug. 23. 23:48
18/29 anonim válasza:
2évig csak betét...nem a legkényelmesebb volt mikor éreztem,hogy folyik a vér...na meg tesi órán azon aggódni,hogy ugye nem ázok át-.-" Nem igazán szeretem a betétet,de pl. éjszaka tök jó nekem a betét.Én bella blue-t,greent vagy azt a rózsaszín csomagolásút használom.
Viszont érdekelt a tampon is,csak nem tudtam hogy mondjam el anyunak mire megjött anyum mondta h ki kéne próbálni a tampont.Hát miért ne,gondoltam...Sokkal jobb,mint a betét.
De tuti,hogy otthon/éjszaka betétet használok továbbra is.Ja,és o.b. minit használok.
14/L
2009. aug. 24. 07:30
19/29 anonim válasza:
Csak tampon.
Amikor még betétet használtam (kb négy év volt), egyszerűen utáltam, ha megjött, szörnyen kényelmetlen volt.
Újabb négy éve pedig tampont használok, szinte észre sem veszem, hogy épp menstruálok. :) A márkája meg kb mindegy, amelyik olcsóbb, azt veszem.
2009. aug. 25. 07:51
20/29 anonim válasza:
A lepontozás is vélemény! Van, aki nem ír választ, csak a pontozásban mutatja meg hovatartozását. Úgyhogy talán azért kevesebb a betétesek pontja, mert többen használnak tampont. Ez még nem jutott eszetekbe? Nem szemétkedés a lepontozás, hanem véleménynyílvánítás. Én is lepontozom azt a választ, amivel nem értek egyet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!