Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csajok! Betét vagy Tampon? Ki...

Csajok! Betét vagy Tampon? Ki melyiket abból is milyet használ? Mitől jobb a tampon?

Figyelt kérdés
2009. aug. 23. 22:01
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
36%
Szia! Betét, nekem a Libresse jött be, a sima, annak puha változata, a műanyagokat utálom. A tampon meg nem jobb semmivel, sőt egészségtelenebb sokkal. Nekem amikor megtudta a nőgyógyászom,hogy kivételes alkalommal tampont használtam, leszidott, hogy nem szabad, mert sok galibát kavarhat. Jó persze nem 1-2 alkalomtól, de rendszeresen nem ajánlott.
2009. aug. 23. 22:04
 2/29 anonim ***** válasza:
44%
én idegenekedek a tampontól, úgyhogy allways-t használok. nekem bevált a betét, kényelmes, könnyen cserélhető.legalábbis nekem, vhogy fura, hogy tampon ki, tampon be, ráadásul rettegnék, hogy vérzek mellette. számomra a betét biztonságosabb. 19/L
2009. aug. 23. 22:05
 3/29 anonim ***** válasza:
73%
Ha elmegyek otthonról csakis tampon /OB normal/. Ha itthon vagyok akkor betét /narancssárga always ultra/. Attól jobb a tampon hogy tovább bírja mint a betét, kevesebbszer kell cserélni, ráadásul nem érzed ahogy ,,folyik" mikor felállsz meg ilyenek. És kényelmesebb is mert nem érzed hogy ott van, betétnél meg azért csak zörög meg ilyenek.
2009. aug. 23. 22:05
 4/29 anonim ***** válasza:
81%
Tampon, mert szabadabb érzés. Nem hiszem, hogy hosszú távon káros, ha tiszta kézzel csinálod.
2009. aug. 23. 22:08
 5/29 anonim ***** válasza:
79%
Tampon. Próbáltam a betéteket - sokfélét - de az a "csomag" a lábam között... túl nagynak érzem, valahogy nem jött be. Az is zavar hogy amikor felállok rögtön érzem hogy folyik.
2009. aug. 23. 22:09
 6/29 anonim válasza:
43%
Nekem az intim kehely jött be! Mivel tilos reklámozni, weboldalt nem írok, de keress rá gugliban, ha még nem hallottál róla.
 7/29 anonim ***** válasza:
29%
Csak betét és csak Libresse. Ezt a zörgést soha nem értettem, nem tapasztaltam még ilyet. Életemben talán kétszer használtam tampont (nyaraláskor, fürdéshez), de engem nagyon zavar, hogy valami idegen dolog van bennem.
 8/29 anonim ***** válasza:
64%
Én is ha megyek valahova akkor használok tampont itthon csak betét sajna sokan éjszakára is tampont használnak ami nem egészséges dolog de a reklámok is ezt ajnározzák.
 9/29 anonim ***** válasza:
86%

Sziasztok!

Ez egy nehéz kérdés! Mivel a tampon számomra is kényelmesebb, azonban vannak negatív hatásai. Én otthon betét és csak munkában, utcán tamponozok, de a menstruációm végén is már csak betét, amikor kevesebb a vérzés...

Itt részletesen le van írva több "eszköz", amivel a menstruációs vér felfogható... ajánlom elolvasásra, esetleges megfontolásra. :)

[link]

2009. aug. 23. 22:14
 10/29 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. aug. 23. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!