Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fehér, kissé darabos folyás...

Fehér, kissé darabos folyás gombát jelez?

Figyelt kérdés

Nem ég és nem viszket,néha sűrű,de van mikor csak "darabos" a folyásom.Baba projekten vagyunk,de most ilyen a folyásom.Használhatok canesten kúpot?Igyak kamilla teát gyulladás csökkentőnek?

A válaszokat előre is köszönöm!

2009. aug. 23. 21:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Igen, valószínű hogy gombás fertőzés. A canesten nem rossz gyógyszer, de sokaknál nem hatékony, így én inkább azt javaslom, hogy menj el nőgyógyászhoz és ő írjon fel valamit, azok sokkal jobbak. A kamillateával viszont nem ártasz semmit, így nyugodtan igyál. Én amikor felfáztam, akkor nekem a nőgyógyászom napi 1 liter kamillateát javasolt. Kívánom, hogy sikeres legyen a babaprojekt :) Jah és fontos, hogy amennyiben tényleg ilyen gombás fertőzésed van, addig ne legyetek együtt, mert a párod elkaphatja, és utána mindig visszafertőzhet.
2009. aug. 23. 22:02
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

27.-ére nem várom,esetleg,ha már babás lennék nem ártanék a canesten kúppal,igaz?

A nőgyógyászom októberben lesz csak elérhető,mert szabin van.Ezt múlthéten tudtam meg,amikor laborban voltam,mert időpontot szerettem volna kérni tőle is.

2009. aug. 24. 09:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Ártani nem fog, azt hiszem talán még ki is van hangsúlyozva, hogy terhes nők is használhatják, de azért mindenképp olvasd el a papírját, vagy kérdezz meg egy gyógyszerészt, ők is értenek hozzá :) Mielőbbi gyógyulást neked!
2009. aug. 24. 14:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2009. aug. 24. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!