Volt valakinek hasonló? Help.
Figyelt kérdés
Nyár közepén észrevettem túrós fehér fojást a bugyimon, rögtön sejtettem, hogy gombáról van szó. Vettem Canestent, ami elmulasztotta, egészen szeptemberig, amikor újra visszajött. Megint Canesten, ph visszaállítás, és megint nem volt problémám egészen addig, amíg meg nem jött. Vége lett a menstruáció utolsó napjának és furcsa szagot éreztem. A hüvelyváladékom nagyon folyós lett, halszagú, és túrós. Megijedtem, gyorsan utána néztem, és rögtön kipróbáltam a Lactofeelt. Megint elmúlt. Következő menzesz utánig... mostmár ott tartok, hogy semmi nem használ, barátommal 3 hónapja még együttaludni se merek, annyira szégyellem. Anyukámnak nem tudom hogy tudnám ezt elmondani. Help.2012. dec. 22. 01:16
11/12 engedhi tresholl válasza:
a keletkezett túrót tésztába kell rakni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!