Volt valakinek hasonló? Help.
Figyelt kérdés
Nyár közepén észrevettem túrós fehér fojást a bugyimon, rögtön sejtettem, hogy gombáról van szó. Vettem Canestent, ami elmulasztotta, egészen szeptemberig, amikor újra visszajött. Megint Canesten, ph visszaállítás, és megint nem volt problémám egészen addig, amíg meg nem jött. Vége lett a menstruáció utolsó napjának és furcsa szagot éreztem. A hüvelyváladékom nagyon folyós lett, halszagú, és túrós. Megijedtem, gyorsan utána néztem, és rögtön kipróbáltam a Lactofeelt. Megint elmúlt. Következő menzesz utánig... mostmár ott tartok, hogy semmi nem használ, barátommal 3 hónapja még együttaludni se merek, annyira szégyellem. Anyukámnak nem tudom hogy tudnám ezt elmondani. Help.2012. dec. 22. 01:16
1/12 anonim válasza:
Uhmn,nőgyógyászra még nem gondoltál???
2/12 A kérdező kommentje:
Gondoltam, de körzeti az egy nagy rakás tudjukmi, pénzem meg nincs rá, anyukámnak talán lenne, de neki meg ezt hogy tálaljam?
2012. dec. 22. 01:28
3/12 anonim válasza:
Pont ugyanígy, ahogy itt leírtad. Ilyen egyszerű. Probléma csak akkor van vele, ha keresel.
4/12 anonim válasza:
Ha tampont használsz akkor az is lehet a gombás fertőzés okozója. Legalább a következő menstruácód alkalmával kerüld a tampont és addig is kenegesd! De én ajánlom hogy soha többet ne használd és csak pamut bugyi, lehetőleg nem rangra!
6/12 anonim válasza:
Én a helyedben elmennék a körzeti dokihoz,mint hogy önjelölt orvost játsszak és mindenféle sz.rral kezelgessem magam.Vagy beszélj anyukáddal.
7/12 anonim válasza:
Vegyétek már tudomásul, hogy az a hülye Canesten nem mindenre megoldás!!! Ha baj van, el kell menni orvoshoz, mert csak ő tud segíteni!!!
8/12 anonim válasza:
amig nem látott orvos és nem tudodpontosan miről van szó m,ég árthatsz is ezekkel a szerekkel. a gombának is csomó féle fajtája van. Anyukádnak simán mondd meg, nincs ebben semmi ciki. Nincs az a nő aki élete folyamán soha nem találkozna legalább egyszer a hüvely gombával vagy más hasonló fertőtzéssel. Tuti neki is volt már. Nincs ebben semmit.
9/12 anonim válasza:
Ha candida gomba arra nem is elég semmilyen gyóügyszer hanem diéta is kell. Én is igy jártam, addig amíg csomo cukrot és finomított lisztet kelt tésztát ettem hiába adtak bármit rá.
10/12 anonim válasza:
- egyáltalán nem biztos, hogy gombás fertőzésed volt, lehetett bakteriális vagy vegyes
- gomba esetén is szoktak adni szájon át szedhető gyógyszert is
Jó lenne, ha nem kísérletezgetnél tovább és elmennél orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!