Mit csináltok ilyenkor? Hogy menjek így bulizni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Holnap mennék bulizni,de van egy kis gond..Megjött. Így még soha nem mentem és igazából el is ment a kedvem tőle. Mindig miniruhákba szoktam menni,de így azt sem tudom mit vegyek fel. Ilyen esetben ti hogy szoktatok bulizni menni? ELőre is köszönöm! 18l2012. dec. 21. 10:42
1/12 anonim válasza:
Én sosem jártam bulizni, de nem értem, hogy:
1. Télen, mínusz fokokban MINIRUHA??
2. Miniruha nélkül nem buli a buli?
3. Miért ne lehetne bulizni menni attól, hogy megjött?
Nem értem a problémádat, úgy alapból sem, bocsi.
3/12 anonim válasza:
Igaza van az első válaszolónak. Minek decemberben miniruha? Fel akarsz fázni? Egyébként feltalálták az egészségügyi betétet vagy ha nagyon muszáj, tampont menstruáció esetére.
4/12 A kérdező kommentje:
Jó,igazatok van. De ha nadrágba megyek az átlátszik. Amúgy betétet illetve tampont is használok.
2012. dec. 21. 10:50
5/12 anonim válasza:
Farmerban és hosszú pulóverben csak nem látszik a betét, tampon meg pláne, hiszen az a hüvelyedben van.
6/12 anonim válasza:
akkor mi a gondod? tampont használsz azt kész, kis táska a smink cuccnak mindig van, max sűrűbben tünsz el wc-re... (minden helyen kell lennie wc-nek előírás)
7/12 anonim válasza:
csak arra figyelj ha miniben mész hogy a tampon zsinorja ne logjon ki a bugyidbol,mert készült már pár ilyen napiszaros kép
8/12 anonim válasza:
És már ne haragudj, de iskolába se szoktál menni, ha megvan, vagy mi?
Máskor miért nem probléma ez?
9/12 anonim válasza:
Ne hisztizz!!! :D
Tampon, vastag harisnya, ruci, csizma, és irány a buli!!!!
10/12 anonim válasza:
1.-vel egyetértek:
a barátnőmnek az első menstruációja úgy jött meg,hogy másnap sulibuli és farsang,másrészt fehérben volt. semmi baja nem lett,csak gyakrabban járt ki wc-re.
ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!