Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rettegek, hogy kialakul nálam...

Rettegek, hogy kialakul nálam a méhnyakrák. Hogy tudnám kideríteni, hogy mekkora az esélyem rá?

Figyelt kérdés

Volt már műtétem P3-as eredmény miatt és azóta rettegek.Fél évente járok szűrésre és mindig van valami fertőzésem vagy méhnyak gyulladásom. Nem akarok rákos lenni!Tudom,ez így hülyén hangzik,mert nyilván senki nem akar,de túl közel voltam már a tűzhöz és rettegek. Hogy nyugodhatnék meg kicsit,vagy hol deríthetném ki mekkora az esélyem arra,hogy a közeljövőben kialakul a rák?

Légyszi,értelmes válaszokat,mert kétségbe vagyok esve!

2012. dec. 20. 18:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

[link]

Nézd meg! Ezt ismertetésnek küldöm.Csak a Ca125-re lenned szükséged.Ezeket a magánrendelőkben 10000 ft körül csinálják.

Mért nem kötsz szerződést a tb-vel.Ha Te fizeted a tb-det,akkor lenne kártyád.

De kártya nélkül Neked kell fizetni.És nem tudom mennyi,ha a doki küld el.

Nem tudom mi a jó megoldás.

2012. dec. 20. 19:38
 12/15 anonim ***** válasza:
Ennyi ostoba embert.... sárgabarack magtól arzénmérgezés! Ja meg világvége! Idióták!
2012. dec. 21. 15:51
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a hasznos tanácsokat! Utolsó,még jó,hogy te ilyen "okos" vagy :D!
2012. dec. 21. 17:30
 14/15 anonim ***** válasza:

Csak súgok! Anyukám rákos! Mi használjuk a B17-et amit a sárgabarack magjából készítenek! Sőt a család minden tagja eszik folyamatosan keserű sárgabarackmagot! És még élünk! Sőt anyukám gyógyult!

Talán ki kéne próbálnod! Egyél és nézd meg mi történik. Hogy meghalni nem fogsz az biztos! Tényleg okos vagyok!

2012. dec. 21. 18:19
 15/15 A kérdező kommentje:
Inkább megyek vérvételre,ahogy az egyik válaszoló ajánlotta.Én nem hiszek a barackmagban sajnos,de kívánom,hogy anyukád meggyógyuljon!
2012. dec. 21. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!