Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csak velem van ez? 14L (menzesz)

Csak velem van ez? 14L (menzesz)

Figyelt kérdés

amikor megvan,akkor a hátsó felem is véres lesz,a végbelem is és külön kell mindig megtörölnöm.

azokon a napokon utálok nagy wc-ni,mert nem elég hogy vérzek,még azzal is szenvednem kell külön. (megtörlés stb)

nagy wc előtt meg érzem hogy mennem kell és olyankor olyan rosszul vagyok,mert a méhem is fáj,meg a belem is.

csak én vagyok ilyen?

2012. dec. 20. 16:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem. Ez természetes. Ha tampont használnál,tisztább lennél, nem lenne ilyen problémád. Egy kis alhasi fájdalom nekem is előfordul ha erőlködök
2012. dec. 20. 16:28
 2/10 anonim ***** válasza:
Használj tampont és nedves törlőkendőt (DM-ben a toalettpapíroknál van, saját márkás, kamillás), én ezt teszem. 32/N
2012. dec. 20. 16:29
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem, ez nem természetes, hogy menstruációkor a végbeled is fáj meg vérzik! Menj orvoshoz!
2012. dec. 20. 16:31
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Utolsó! Nem vérzik neki, hanem véres lesz... Nem ugyan az... (első voltam)
2012. dec. 20. 16:59
 5/10 A kérdező kommentje:

az utolsónak igaza van.

arra értettem hogy a fenekem is véres lesz. mármint a nyílás,ha értitek mire gondolok.

2012. dec. 20. 18:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Kedves tegnapi 16:31-es válaszoló! Nem mindegy, hogy valakinek a fenekéből jön vér, vagy a menstruációs vér kerül oda. Gondolom a Kérdező esetében az utóbbiról van szó, tehát nem a fenekéből jön a vér. Így tök felesleges orvoshoz mennie. Kedves Kérdező! Egyszerű megoldás, töröld meg a feneked. Boldog karácsonyt! :)
2012. dec. 21. 06:44
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is utálom ezt. :( Inkább tampont használok, de van, hogy elfogy, és akkor betéttel kell aludnom is. Na, ez a halálom. Mindig véres lesz a bugyim és néha a nadrágom is, béna vagyok hozzá. :S Az intim törlőkendő viszont segít napközben. :)
2012. dec. 23. 23:00
 8/10 A kérdező kommentje:

én jól tudom alkalmazni a betétet,semmi problémám nincs vele,csak az az egy zavar,hogy a fenekem is olyan véres lesz :s

a tampontól meg irtózom,anyum is utálja és max akkor használnék,ha pl nyaralás közben lenne meg.

a betéttel jóban vagyok,nem csúszkál,nem vérzem át szerencsére.

azért köszi a válaszokat!

2012. dec. 24. 13:07
 9/10 anonim ***** válasza:
jajj velem is ez van :@ rohadt idegesítő. elsőnek igaza van, ha tampont használnál jobb lenne. (én nem használom mert utálom)
2012. dec. 28. 17:22
 10/10 A kérdező kommentje:
nem véletlen én sem használok tampont. már ránézek és rosszul vagyok. amúgy is tampon minek még 14 évesen? majd ha nyár lesz,akkor majd talán,de most tuti hogy nem.
2012. dec. 28. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!