Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek fürödhetek?

1lány.... kérdése:

Szerintetek fürödhetek?

Figyelt kérdés
A menzeszem 6. napján tartok mostanában kb 7-8 napig szokott lenni, nem szoktam ilyenkor fürödni, csak tusolni, de este megyek bulizni és jobban érezném magam ha lefürödhetnék. Tudom, sok embernek nincs is kádja csak zuhanyzója, persze hogy az is tiszta aki tusol, de nálam a fürdés a megszokott és attól lesz az a "tiszta érzésem". Szerintetek ha itthon a kádba megfürdök történne valami bajom? Még a 6. napon is bekaphatok valami bacit?

2012. dec. 15. 13:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi bajod.
2012. dec. 15. 13:16
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
nem valószínű, ha tiszta a kád, nem lesz tőle bajod.Mondjuk én nem szeretek ilyenkor fürdeni,mert mi van, ha közben jön.
2012. dec. 15. 13:21
 3/9 anonim ***** válasza:
46%
Én mindig úgy szoktam, hogy előtte lemosom magamat kádban ott, azt a vizet leengedem, és megtöltöm a kádat, abban fürdök.
2012. dec. 15. 13:23
 4/9 anonim ***** válasza:
53%
Menzesz alatt baromira nem ajánlott a fürdés. Érdekes, hogy ezzel a legtöbb nő nincs tisztában.
2012. dec. 15. 14:33
 5/9 A kérdező kommentje:
hát én nem is tagadom hogy nem vagyok vele tisztában, már csak azért sem, mivel a nőgyógyászom szerint nem lehet belőle baj, ha tiszta a kád, a neten meg olvasok pro is és kontra is, tehát honnan is tudnám?
2012. dec. 15. 14:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha csak addig vagy a kádban, amíg lefürödsz, és nem áztatod magad "órákig", akkor semmi bajod nem lesz. :)
2012. dec. 15. 14:40
 7/9 A kérdező kommentje:
nem is lehetnék sokáig forró vízben, mivel elég gyors a pulzusom, a dokinő javasolta, hogy hanyagoljam a hosszú fürdéseket, csak egy 15-20 percre gondoltam h belefekszek meg lemosakszom rendesen.
2012. dec. 15. 14:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Én ezeken a napokon mindig zuhanyzok, az a legbiztosabb.

Egyébként a zuhanyzás sokkal jobban megtisztít, mint a kádban való fürdés. Hiszen a kadban beleül a vízbe, abba ami tele van a rólad lomosott kosszal és bacikkal, ám a zuhanyzás gyorsabb és ráadásul a folyóvíz teljesen lemos. :)

Szerintem ha mégis a fürdés mellett döntessz nyugodtan fürödj meg, csak arra figyelj, hogy alaposan mosd ki a kádat füdés előtt és után is, és ne túl meleg vízzel fürödj (ez télen különösen nehéz, ezért siess, nehogy megfázz) mert attól csak rosszabb lesz.

2012. dec. 15. 14:50
 9/9 A kérdező kommentje:
én meg úgy csinálom hogy miután megfürödtem, kiengedem a vizet és leöblítem még magamat zuhannyal is h lemenjenek a bacik, úgy tökéletes :) de sztem marad most a zuhanyzásnál, nem akarok bajt, mert langyos vízben meg nem bírok ilyen hidegben fürödni
2012. dec. 15. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!