Kezeltek már valakit azért mert nem kívánta a szexet?
Miért ne kezelhetnék ezért? Vagy ön ezt normális dolognak tartja, ez is ugyanolyan betegség mint a többi. Lehet hormonális eredetű probléma arra a vérvétel ad választ és ahogy látom pajzsmirigy betegségről is érdeklődik, nem tudom fennáll-e? Aztán még akár depresszió is lehet ami a csökkent libidót tehát a nemi vágyat befolyásolja de ugyan úgy párkapcsolati probléma és én még felvetném azt is hogy nem lehetséges az hogy gyógyszer mellékhatása miatt van mivel ezzel is lehet magyarázni a panaszait. Ha endokrin betegségre gyanakszik meg fáradékony is mint azt írja akkor nem ártana tényleg kérni beutalót endokrinológiára és megvizsgálni a vérképét amit rutin szerűen el is végeznek és az eredményekből kiderülne minden.
Másrészt én nem vagyok nő mégis normális és érdembeli választ adok de nekem picit úgy tűnik a férfiakban nem bízik vagy visszahúzódó.. Lehet ez irányból megközelíteni a dolgokat vagy talán pont ez a probléma, kedves hölgyem?!
Pedig jó lenne, ha mondanád, mert fontos lenne egy pajzsmirigyet nézni! (ott a libidóesés egy fontos tünet)
Emellett valóban a depresszió a másik ok, ami a leggyakoribb, de ott még van más pszichés tünet is. Mindenképpen menj el a háziorvoshoz, mert az első esetben nagyon könnyen orvosolható a baj, a második már picit nagyobb falat, de rendezhető. Az első válaszoló egyébként nagyon korrekt hozzászólást adott, nőként sem tudok többet hozzátenni. Pszichés dolgok is állhatnak a háttérben. Ha a vérképed és a hormonok negatívak, akkor ez irányba kell elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!