Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kezeltek már valakit azért...

Kezeltek már valakit azért mert nem kívánta a szexet?

Figyelt kérdés
Női válaszokat várok főleg. Arra lennék kíváncsi, hogy ha mindig fáradt vagyok és nem kívánom a szexet igazán, akkor ez lehet betegség jele? Kezeltek már valakit ilyennel? Lehet hogy pajzsmirigy gond? 28/L

2012. dec. 20. 09:59
 1/3 anonim ***** válasza:
42%

Miért ne kezelhetnék ezért? Vagy ön ezt normális dolognak tartja, ez is ugyanolyan betegség mint a többi. Lehet hormonális eredetű probléma arra a vérvétel ad választ és ahogy látom pajzsmirigy betegségről is érdeklődik, nem tudom fennáll-e? Aztán még akár depresszió is lehet ami a csökkent libidót tehát a nemi vágyat befolyásolja de ugyan úgy párkapcsolati probléma és én még felvetném azt is hogy nem lehetséges az hogy gyógyszer mellékhatása miatt van mivel ezzel is lehet magyarázni a panaszait. Ha endokrin betegségre gyanakszik meg fáradékony is mint azt írja akkor nem ártana tényleg kérni beutalót endokrinológiára és megvizsgálni a vérképét amit rutin szerűen el is végeznek és az eredményekből kiderülne minden.

Másrészt én nem vagyok nő mégis normális és érdembeli választ adok de nekem picit úgy tűnik a férfiakban nem bízik vagy visszahúzódó.. Lehet ez irányból megközelíteni a dolgokat vagy talán pont ez a probléma, kedves hölgyem?!

2012. dec. 20. 10:44
 2/3 A kérdező kommentje:
A női válaszokat nem visszahúzódásból kértem, csak szerettem volna, ha valaki olyan is ír, akinek tényleg volt már ilyen problémája, és kezelték is! Nem szedek semmilyen gyógyszert, úgyhogy ezt kizárhatjuk. Én is gondoltam már a vérvételre, egy teljes kivizsgálásra, csak nem tudom hogy az orvosom megcsinálná e. Nem szeretném azt mondani neki, hogy a libidóesésem miatt, a fáradékonyság pedig önmagában nem biztos hogy elég lenne neki.
2012. dec. 20. 10:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Pedig jó lenne, ha mondanád, mert fontos lenne egy pajzsmirigyet nézni! (ott a libidóesés egy fontos tünet)

Emellett valóban a depresszió a másik ok, ami a leggyakoribb, de ott még van más pszichés tünet is. Mindenképpen menj el a háziorvoshoz, mert az első esetben nagyon könnyen orvosolható a baj, a második már picit nagyobb falat, de rendezhető. Az első válaszoló egyébként nagyon korrekt hozzászólást adott, nőként sem tudok többet hozzátenni. Pszichés dolgok is állhatnak a háttérben. Ha a vérképed és a hormonok negatívak, akkor ez irányba kell elmenni.

2012. dec. 20. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!