Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Volt valakinek progeszteron...

Volt valakinek progeszteron hiany (nem babaprojekt), es hogy kezeltek?

Figyelt kérdés
Nekem is ez van,sajnos az orvosom nem jo gyogyszert adott,most az eredmenyek rosszabbak,nem progeszteront irt ki.Akinek volt hogy kezeltek,mik voltak a tünetek,es meddig tartott a kezeles?Olvastam,progeszteron van kapszula,krem formajaban,mi a jobb?Elöre is köszönöm
2012. dec. 12. 11:07
 1/10 anonim válasza:

Csak a krém jó, bőrön át szívódik fel, bélből nem.

Ezt olvasd át:

[link]

Én Angliából rendelem a krémet, 25 évi betegség után teljesen egészséges vagyok. Nézd meg a rendelésnél, hogy milyen arányban tartalmaz hatóanyagot - sok drága krém van, amiben alig található progeszteron.

2012. dec. 12. 11:47
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi.
2012. dec. 12. 13:33
 3/10 A kérdező kommentje:
Kerlek meg annyit irj meg,nagy hiany eseten,mennyi idö kell hogy a szervezet feltötödjön,vagyis normalis ertek legyen.
2012. dec. 12. 13:35
 4/10 A kérdező kommentje:
Meg annyit megirnad a krem nevet,es esetleg cimet,v. link.Elöre is köszönöm.
2012. dec. 12. 13:37
 5/10 anonim válasza:

3 hónap után nagyjából gyógyult voltam, 1 hónap kenés után (napi 2 mg az 5. naptól a 28.-ig) már jelentős javulás volt.

NatPro a krém neve.

[link]

de nem esküszöm meg rá, a párom szokta rendelni. Postán kb. 1 hét-10 nap alatt érkezik.

Írj majd, segített-e!

:)

2012. dec. 13. 11:12
 6/10 anonim válasza:
Bocs, 26. napig kell kenni.
2012. dec. 13. 22:26
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. dec. 14. 17:49
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi megegyszer.Elöször is el kell menjek egy kivizsgalasra ,mivel nekem több betegsegem is van,jan. elejen van terminem.Ha meglessz a kivizsgalas,bar a progeszteron hianyt tudom,majd csak akkor szeretnem elkezdeni.Köszi a linket,sajnos angolul nem tudok rendelni,de talaltam Nemetorszagban,szinten angol gyartmany,remelem az is jo lessz.
2012. dec. 17. 12:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Menyi idősen ?
2016. márc. 31. 11:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Van rá tabi is -
2016. márc. 31. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!