Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Találkoztatok már ezzel? CSAK...

Találkoztatok már ezzel? CSAK NŐK!

Figyelt kérdés

18/L

Minden nap rendesen tisztálkodom, minden este megmosom a nemi szervemet, azonban másnap délre már a szeméremajkaim között sűrű túróhoz hasonló váladék jelenik meg. Letisztitom, de újra és újra megjelenik!

Ez minden nőnél normális ilyen nagy mennyiségben vagy vmi rendellenesség? Másfél éve járok a párommal és sokszor e miatt nem akarok szeretkezni vele, mert nkm ez nagyon kinos.

Találkozott már valaki ilyesmivel és ha igen mik a tapasztalatai? Esetleg milyen gyógymódot ajánlotok?

2012. dec. 19. 19:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
39%
Ez hüvelygomba.
2012. dec. 19. 19:21
 2/12 anonim ***** válasza:

Menj el nögyógyászhoz, mert fertözésed van, valószinüleg gomba, de lehet bakteriális is.

A házi "gyógymódok" (Canesten) csak ideiglenesen használ, egyébként meg csak ront a helyzeten.

Nemcsak téged kell kezeltetni, hanem a barátodat is, mert különben állandóan visszafertözietek egymást.

2012. dec. 19. 19:22
 3/12 A kérdező kommentje:

Tegnap voltam orvosnál és azt mondta semmi bajom.

Akkor azt mondjátok ez egyedi eset? Nektek nem szokott hosszabb tisztálokádi idő után sem előfodrulni?

2012. dec. 19. 19:25
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg először Laktacyd Feminával, vagy más tejsavat tartalmazó mosakodógéllel, vagy öblitővel mosakodni. A nemi szervet nem ugyanúgy kell tisztítani, mint a test többi részét. Nem akarok itt a reklámokból jól ismert pH-val jönni, de ez is lehetséges. A szappan, és más mosakodószer lúgos, de a nemi szerveket enyhén savas kémhatású szerrel kell tisztítani, hogy helyreálljon a természetes pH-ja, azaz savassága. Valamilyen fertőzés is lehetséges. Ha viszket is, akkor meg pláne. Ha a tejsavas mosakodástól nem javul, akkor érdemes lehet nőgyógyászhoz fordulni. Rákszűrésre egyébként is legalább 2 évente, később, idősebb korban évente kell menni. Persze, ha fontos az egészséged.
2012. dec. 19. 19:26
 5/12 A kérdező kommentje:

először is köszönöm a válaszokat :)

Nem viszket, csak kellemetlen a szaga... Mióta az eszemet tudom, kicsi korom óta ez igy van nálam. Lehetséges, h valamiből többet termel a szervezetem és attól keletkezik ez a váladék?

2012. dec. 19. 19:28
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha nőgyógyász látott, és azt mondja, hogy semmi bajod, akkor semmi bajod. Ennél okosabbat az itteni felhasználók sem fognak tudni mondani neked. :)
2012. dec. 19. 19:34
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlom figyelmedbe a probiotikus tampont. Ugyan boltban elég drága, de házilag is el lehet készíteni. Egy tampont áztass be egy kevés kaukázusi kefirbe, de annyira ne, mert megdagad, csak hogy azért kerüljön rá. Ezt helyezd fel egy éjszakára. Én nekem mindig használ, ha ilyen jellegű gondjaim vannak.
2012. dec. 19. 19:34
 8/12 anonim válasza:
Előfordul az ilyesmi, talán felfáztál vagy valamiért sűrűbb a fehér váladékod... Ne stesszelj ezen! Szeretkezés előtt egy kis törlőkendővel eltávolíthatod. Mondd, hogy pisilned kell vagy bepúderozod az orrod xD
2012. dec. 19. 19:39
 9/12 anonim ***** válasza:
szerintem semmi bajod. Jó pár óra után mindnekinek van mivel ez a természetes váladék és a vizelet maradványa. Ha az orvos is azt monfta nincs bajod akkor tutigel fürdött estére nincs. Van akinek több a váladék van akinek kevesebb. Nem hiszem el hogy a többi válaszolónak (aki rögtön azt mondta hogy gomba) nincs ott semmi estére ha mondjuk reggel fürdött. Mindenkinek van. Ez olyan lepedék mint ahogy a fogakon is van.
2012. dec. 19. 21:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Vett kenetet a nőgyógyász? Csak így lehet biztosan kijelenteni, hogy van-e bajod vagy nincs. Remélem nincs, és soha nem is lesz!
2012. dec. 20. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!