Van skypen egy ilyen, hogy "Es a skype profilfptó (és egy link) " és ezt küldözgetik sokan. Ez mi lehet? Pár haverom rákattintott. Találkoztatok már ezzel ti is?
Figyelt kérdés
ha valaki tud róla valamit, írjon. volt oylan is, hogy aki küldte, azt letöröltem, és még azután, hogy letöröltem, 4x elküldte2012. szept. 30. 14:50
1/4 anonim válasza:
mert ez vírus de nem a te gépeden van ha még nem nyitottad meg azoknak az embernek a gépén van akik küldik mert nem ők küldik hanem a program itt van ez az a vírus [link] /06/chatprogramok_a_celkeresztben ezeket vutasd le [link]
meg ezt is [link] ezt frissiteni kell használat előt abarátidnak is ajánlot ezt csinálni
3/4 anonim válasza:
Nekem is ez volt és sajnos véletlenül rá is kattintottam. Én látom hogyha küldöm valakinek ezt a szart? És pontosabban ez milyen vírus?
4/4 anonim válasza:
Tiltsátok le a "Bárki elérhet" beállítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!