"Ciki" hogy betétet használok és nem tampont?
Szerintem nem ciki. Én 1976-ban kezdtem tampont használni (akkor még betét nem volt, csak vatta), még a szüleimnek sem mertem elmondani, annyira "szentségtörés" volt (a tampon). Azóta is azt használok, nekem az vált be. De hidd el, akkor "cikibb" volt a tampon, mint ma a betét.
Változnak az idők, ne törődj vele:)
Ugyan, hogy lehetne ez ciki?? Nem hiába van benne a nevében, hogy INTIM betét. Senkinek semmi köze hozzá, hogy mit használsz. Egyébként pár éve én is betétet használok eü. okokból. Több nőgyógyász is mondta, hogy sokkal egészségesebb mint a tampon. Szóval ha engem veszel, én e tekintetben visszafejlődtem:DD Tampont csak a nagy hőségben szoktam használni, mert olyankor a betét nagyon undorítóan befülled, elviselhetetlen. Meg szintén nyáron úszáshoz használok tampont, de amint lehet, eltávolítom.
27 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!