Attól r! banc leszek, ha tampont használok?
Csak azért kérdeztem, mert régebben válaszoltam egy kérdésre, asszem valami olyasmi volt, hogy tampont vagy betétet használsz-e és valaki priviben írta nekem, hogy mekkora k.rva vagyok. Mert ugye válaszoltam a kérdésre, hogy én tampont használok és odaírtam a válaszom alá a koromat.
Amúgy szerintem pont, hogy a betét miatt nagyobb az esély a fertőzésekre, mert ha tampont használsz, pár óránként kicseréled és semmi bajod nem lesz, a betétnél meg órákig ott ülsz a véredben és érintkezik a levegővel, így még a baktériumok is elszaporodnak benne...de mindegy...
Egyáltalán nem egészséges tampon kérdező! Ha óránként cseréled, ha nem. A túl gyakori cserétől sérül a hüvely hámja, mikrosérülések jönnek rajta létre, amin keresztül a kórokozók könnyen bejutnak és fertőzést okoznak. Ha ritkábban cseréled, akkor pedig a véres tamponban tudnak elszaporodni a hüvelyben amúgy is jelen lévő kórokozók. A betét csak a hüvely bejáratával érintkezik kívülről, a felszálló fertőzéseknek jóval kisebb a kockázata. Nem minden nőnek okoz persze gondot a tampon, viszont soknak krónikussá tehet fertőzéseket, ami miatt a nőgyógyászok többsége nem ajánlja a rendszeres használatát.
Természetesen ribanc nem leszel ettől, maga a szó az örömlányoknak a szlengje, akik üzletszerűen kéjelegnek. Ennek mi köze van a tamponhoz, ami egy menstruációs védőeszköz...?! Nem kell minden ostobát meghallani, trollkodásnak hívják ezt a dolgot, aminek te is áldozatul estél. Névtelenül, arctalanul bárki bármilyen sületlenséget írhat, ezért magát az internetet is nagyon erős szűrőn keresztül kell komolyan venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!