Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan tudnád gyógyszer...

Hogyan tudnád gyógyszer nélkül a menstruációmat kicsit arrébb tenni?

Figyelt kérdés

A barátommal együtt töltünk a Balatonon szilveszterkor pár napot,Nekem elvileg 29-én jönne meg a mensim és szeretném h csak miután hazajöttünk jönne meg.Az vszínűleg 2.-a lesz.Vagy az is jó lenne ha előbb jönne meg,h 30-ra elmúljon.Még szűz vok és akkor szeretnénk lefeküdni egymással,mert ott nyugodt a légkör tuti nem jön be senki és arra már majdnem 1,5 évesek leszünk.Jah és am nyugi mert sok-sok pettig áll már mögöttünk.

Milyen módszerrel tudok vmit csinálni?Hallottam már citromlevet,fahéjat.. de nem tom h mennyire hatásosak ezek.

16/L és a barátom 20/F és mind2-en szűzek egyenlőre :)

2009. aug. 23. 09:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%
Gyógyszer nélkül sehogy. :(
2009. aug. 23. 09:56
 2/16 anonim ***** válasza:
82%
Rossz hírem van: sehogy. A citrom, bor, sok folyadék, kevés folyadék mind csak mázli. Ha működik, akkor oké és véletlenül szerencséd volt, de erre nem lehet alapozni, főleg nem, ha az elsőre készültök, akkor amúgy is izgulsz és ez is befolyásolhatja.
2009. aug. 23. 09:56
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindennap igyál meg 1-2 deci frissen csavart citromlevet.Nekem 1 hetet csúszik tőle.Decemberig még sok idő van,addig még lehet,hogy csúszik magától is annyit,vagy neked pontosan mindig 28 napos a ciklusod?
2009. aug. 23. 09:58
 4/16 anonim ***** válasza:
A citromlé az immunrendszerednek jót tehet és legalább a C-vitamin szinteddel nem lesz gond, de ha fájni kezdene a gyomrod tőle, inkább vízzel hígítva idd, a mensid szempontjából úgyis mindegy. Hogy később jöjjön meg, ahhoz szerencse kell.
2009. aug. 23. 10:07
 5/16 anonim ***** válasza:
Én rendszeressen alkalmazom,és nekem bejött a citromlé.Persze ne éhgyomorra idd.
2009. aug. 23. 10:15
 6/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!Általában mindig késik 1-2 napot de a múlt hónapban is pontosan 29-én megjött.Am nem 28 napos a ciklusom hanem 30.

Próbáltam már a citromlevet és úgy késett 3 és fél napot.Szóval szerintetek ha már most elkezdek citromlevezni és akkor mindig késik csak 1 napot az úgy jó lesz :)

még 1x köszi

2009. aug. 23. 10:16
 7/16 anonim ***** válasza:
Igen,én is így szoktam.
2009. aug. 23. 10:27
 8/16 anonim ***** válasza:
szia. hát nekem is mióta gyógyszert szedek óramű pontossággal jön meg. előtte mindig akkor késett ha egy kicsit felfáztam /hideg kövön ültem, vagy ki volt a derekam télen/ de ezt nem nagyon ajánlom, mert komolyabb bajod is lehet belőle, vesegyulladás, ilyenek. és gyógyszert semmiképp nem akarsz feliratni?
2009. aug. 23. 10:30
 9/16 anonim ***** válasza:
Szerintem addig már rég egymásnak estek. Ha úgy is szeretitek egymást, akkor nem is értem minek kell így előre kijelölni egy időpontot, és miért nem akkor fekszetek le egymással, amikor úgy hozza a helyzet? :)
2009. aug. 23. 10:46
 10/16 anonim ***** válasza:
Hát, én citrom mániás vagyok, így nálam alap, hogy rengeteg citromot megeszek, és még soha nem csúszott ki ezért a menstruációm, szóval ez emberfüggő is lehet.
2009. aug. 23. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!